Popis GRIZLY Jáhly 1000 g Vlastnosti a výhody: Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. Patří mezi přirozeně bezlepkové, zásadité a lehce stravitelné potraviny. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, která přispívá k normálnímu trávení. Použití: Chutnají skvěle naslano i na sladko. Již dříve se běžně používali k přípravě jahelníku či škubánků. Dají se také smíchat s čerstvým nebo se sušeným ovocem (švestky, meruňky, brusinky) nebo oříšky (mandle, kešu,... Celý popis
Koupit za 45 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Grizly Jáhly 1000 g DTM 30.08.2025
Doprava:
69 Kč
Skladem
45 Kč
Koupit za 45 Kč

GRIZLY Jáhly 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč

Grizly Jáhly 1 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Popis
Popis
GRIZLY Jáhly 1000 g
Vlastnosti a výhody: Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. Patří mezi přirozeně bezlepkové, zásadité a lehce stravitelné potraviny. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, která přispívá k normálnímu trávení.
Použití: Chutnají skvěle naslano i na sladko. Již dříve se běžně používali k přípravě jahelníku či škubánků. Dají se také smíchat s čerstvým nebo se sušeným ovocem (švestky, meruňky, brusinky) nebo oříšky (mandle, kešu, para ořechy) a semínky (lněné, chia, slunečnicové). Variant existuje celá řada. Můžete je ještě ochutit kakaem, medem nebo sirupem. Takto si připravíte sytou a nutričně hodnotnou snídaní nebo svačinku. Naslano můžou sloužit jako příloha ochucená bylinkami a česnekem nebo sušenými rajčaty. Dá se z nich připravit i hlavní chod smícháním s restovanou zeleninou anebo masem.
Způsob přípravy: Jáhly se před vařením doporučují spařit horkou vodou. Nejdříve je propláchněte a poté vařte v osolené vodě v poměru 1:2 asi 15 - 20 minut, dokud se voda neodpaří. U receptů na sladko se dají jáhly uvařit také v mléce, získají tak jemnou krémovou chuť.
Další zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
-
Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich
-
Složení: Jáhly 100 %
-
Země původu: Rusko, Ukrajina
-
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
-
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Složení:
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1474 kJ / 348 kcal
Tuky:
1,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,2 g
Sacharidy:
71 g
z toho cukry:
0,7 g
Bílkoviny:
13 g
Sůl:
0,02 g
GRIZLY Jáhly 1000 g
Vlastnosti a výhody: Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. Patří mezi přirozeně bezlepkové, zásadité a lehce stravitelné potraviny. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, která přispívá k normálnímu trávení.
Použití: Chutnají skvěle naslano i na sladko. Již dříve se běžně používali k přípravě jahelníku či škubánků. Dají se také smíchat s čerstvým nebo se sušeným ovocem (švestky, meruňky, brusinky) nebo oříšky (mandle, kešu, para ořechy) a semínky (lněné, chia, slunečnicové). Variant existuje celá řada. Můžete je ještě ochutit kakaem, medem nebo sirupem. Takto si připravíte sytou a nutričně hodnotnou snídaní nebo svačinku. Naslano můžou sloužit jako příloha ochucená bylinkami a česnekem nebo sušenými rajčaty. Dá se z nich připravit i hlavní chod smícháním s restovanou zeleninou anebo masem.
Způsob přípravy: Jáhly se před vařením doporučují spařit horkou vodou. Nejdříve je propláchněte a poté vařte v osolené vodě v poměru 1:2 asi 15 - 20 minut, dokud se voda neodpaří. U receptů na sladko se dají jáhly uvařit také v mléce, získají tak jemnou krémovou chuť.
Další zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
-
Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich
-
Složení: Jáhly 100 %
-
Země původu: Rusko, Ukrajina
-
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
-
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Složení:
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1474 kJ / 348 kcal
Tuky:
1,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,2 g
Sacharidy:
71 g
z toho cukry:
0,7 g
Bílkoviny:
13 g
Sůl:
0,02 g
Parametry
Výrobce | Grizly |
Hmotnost | 1000 g |
Druh | jáhly |