Tato sladká madeira je vyrobena pouze z hroznů odrůdy Malvasia, pro které je na ostrově Madeira povoleno používat také anglický název Malmsey. Před naplněním do lahví musí být minimálně 10 let uložena v dubových sudech. Má tmavě jantarovou barvu a neobyčejné aroma ořechů, melasy a vanilky. V hladké, vyvážené, medové chuti se projevují příjemné tóny pražených vlašských ořechů a karamelu. V intenzivním a dlouhém zakončení se harmonicky snoubí sladkost s kyselostí. Podává se s dezerty nebo jako aperitiv.... Celý popis
Koupit za 850 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
Justino’s Madeira 10 Y.O. Malvasia 19,0% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
79 Kč
Skladem
850 Kč
Koupit za 850 Kč
97 %
Justino´s Madeira Malvasia 10Y 19% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
99 Kč
899 Kč
Koupit za 899 Kč
96 %
Justino´s Madeira Malvasia 10Y 19% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
90 Kč
Skladem
779 Kč
Koupit za 779 Kč
97 %
Justino´s Madeira Malvasia 10Y 19% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
69 Kč
Skladem
929 Kč
Koupit za 929 Kč
98 %
Justino´s Madeira Malvasia 10y 0,75l 19% (holá láhev)
Doprava:
120 Kč
Skladem
879 Kč
Koupit za 879 Kč
Popis
Tato sladká madeira je vyrobena pouze z hroznů odrůdy Malvasia, pro které je na ostrově Madeira povoleno používat také anglický název Malmsey. Před naplněním do lahví musí být minimálně 10 let uložena v dubových sudech. Má tmavě jantarovou barvu a neobyčejné aroma ořechů, melasy a vanilky. V hladké, vyvážené, medové chuti se projevují příjemné tóny pražených vlašských ořechů a karamelu. V intenzivním a dlouhém zakončení se harmonicky snoubí sladkost s kyselostí.
Podává se s dezerty nebo jako aperitiv. Ocení ji také milovníci doutníků. Ideální teplota pro servírování je 16 – 18 °C."
Podává se s dezerty nebo jako aperitiv. Ocení ji také milovníci doutníků. Ideální teplota pro servírování je 16 – 18 °C."
Parametry
| Obsah alkoholu | 19 % |
| Značka | Vinhos Justinos Henriques Filhos |
| Země původu | Portugalsko |
| Objem | 0.75 l |
| Odrůda | Malvasia |
| Obsah cukru | sladká |
| Druh balení | holá láhev |