ŠLEHAČKOVÁ LÁHEV KITCHEN LINE JE NAVRŽENA PRO SNADNOU A RYCHLOU PŘÍPRAVU ŠLEHAČKY A STUDENÝCH PĚN. Pro správnou funkci šlehačkových láhví používejte kompatibilní bombičky z naší nabídky. NENÍ URČENO k používání se znovunaplňovacími bombičkami.Jedná se o tlakovou nádobu, proto prosím dodržujte výrobcem stanovené postupy a návody plnění, aby nedošlo k úrazu. Tato šlehačková láhev je skvělým pomocníkem do profi, ale i domácí kuchyně, kde chtějí dosáhnout úžasných výsledků při přípravě studených pokrmů... Celý popis
Koupit za 959 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
            ŠLEHAČKOVÁ LÁHEV KITCHEN LINE JE NAVRŽENA PRO SNADNOU A RYCHLOU PŘÍPRAVU ŠLEHAČKY A STUDENÝCH PĚN.
Pro správnou funkci šlehačkových láhví používejte kompatibilní bombičky z naší nabídky. NENÍ URČENO k používání se znovunaplňovacími bombičkami.Jedná se o tlakovou nádobu, proto prosím dodržujte výrobcem stanovené postupy a návody plnění, aby nedošlo k úrazu.
Tato šlehačková láhev je skvělým pomocníkem do profi, ale i domácí kuchyně, kde chtějí dosáhnout úžasných výsledků při přípravě studených pokrmů a nápojů. Je ideální pro zdobení cappuccina, kávy, koktejlů, zmrzliny a spousty dalšího.Láhev je vhodná pouze pro přípravu studených přípravků, není vhodná pro teplé omáčky či pěny.
Včetně 3 polypropylenových trysek a čistícího štětečku.
Použitelné s bombičkou (N₂O). (není součástí balení)
NÁVOD K POUŽITÍ:
1. Základem je dobře vychlazená smetana. Doporučujeme nechat smetanu aspoň hodinu před šleháním v ledničce.2. Chlazenou smetanu nalijeme do láhve. Pro optimální našlehání doporučujeme neplnit láhev až po okraj. Vždy se řiďte ryskou nebo doporučením výrobce.3. Ujistěte se, že ve víčku je dobře usazené těsnění, našroubujte víčko a pevně utáhněte.4. Na víčko našroubujte zdobící trysku na kompatibilní závit a dobře utáhněte. Z druhého závitu odšroubujte ochrannou krytku.5. Do držáku bombičky vložte bombičku užší stranou směrem ven a našroubujte na volný závit na víčku. Vše poctivě utáhněte. Při dotažení uslyšíte syčivý zvuk, jak se z bombičky uvolnil plyn.6. Láhev vezměte do rukou a několikrát silnými a údernými pohyby zatřepejte. Počet zatřepání závisí jak na obsahu láhve, tak i na množství plynu v bombičce. V průběhu třepání však můžete pociťovat, jak tekutina uvnitř láhve tuhne. Je třeba být opatrný a dávat pozor na případné přetřepání, aby vám nevzniklo máslo, které z láhve půjde opravdu těžce.Po použití šlehačkové láhve:1. Láhev rozšroubujte a zbavte se případného zbytku obsahu v láhvi.2. Z víčka odšroubujte zdobící trysku, držák s bombičkou a vše důkladně opláchněte. Pokud je bombička prázdná, vyhoďte ji do koše. Na čištění menších a hůře dostupných prostor použijte kartáček (součástí balení).3. Nechte vše důkladně oschnout. Poté můžete sestavit a nasadit ochrannou krytku.Je nutné se o láhev starat a pravidelně ji čistit. Pokud ji necháte bez údržby, zůstávají na produktu usazeniny a zbytky smetany a láhev poté nefunguje, nebo dávkuje jen tekutou smetanu.
    Pro správnou funkci šlehačkových láhví používejte kompatibilní bombičky z naší nabídky. NENÍ URČENO k používání se znovunaplňovacími bombičkami.Jedná se o tlakovou nádobu, proto prosím dodržujte výrobcem stanovené postupy a návody plnění, aby nedošlo k úrazu.
Tato šlehačková láhev je skvělým pomocníkem do profi, ale i domácí kuchyně, kde chtějí dosáhnout úžasných výsledků při přípravě studených pokrmů a nápojů. Je ideální pro zdobení cappuccina, kávy, koktejlů, zmrzliny a spousty dalšího.Láhev je vhodná pouze pro přípravu studených přípravků, není vhodná pro teplé omáčky či pěny.
Včetně 3 polypropylenových trysek a čistícího štětečku.
Použitelné s bombičkou (N₂O). (není součástí balení)
NÁVOD K POUŽITÍ:
1. Základem je dobře vychlazená smetana. Doporučujeme nechat smetanu aspoň hodinu před šleháním v ledničce.2. Chlazenou smetanu nalijeme do láhve. Pro optimální našlehání doporučujeme neplnit láhev až po okraj. Vždy se řiďte ryskou nebo doporučením výrobce.3. Ujistěte se, že ve víčku je dobře usazené těsnění, našroubujte víčko a pevně utáhněte.4. Na víčko našroubujte zdobící trysku na kompatibilní závit a dobře utáhněte. Z druhého závitu odšroubujte ochrannou krytku.5. Do držáku bombičky vložte bombičku užší stranou směrem ven a našroubujte na volný závit na víčku. Vše poctivě utáhněte. Při dotažení uslyšíte syčivý zvuk, jak se z bombičky uvolnil plyn.6. Láhev vezměte do rukou a několikrát silnými a údernými pohyby zatřepejte. Počet zatřepání závisí jak na obsahu láhve, tak i na množství plynu v bombičce. V průběhu třepání však můžete pociťovat, jak tekutina uvnitř láhve tuhne. Je třeba být opatrný a dávat pozor na případné přetřepání, aby vám nevzniklo máslo, které z láhve půjde opravdu těžce.Po použití šlehačkové láhve:1. Láhev rozšroubujte a zbavte se případného zbytku obsahu v láhvi.2. Z víčka odšroubujte zdobící trysku, držák s bombičkou a vše důkladně opláchněte. Pokud je bombička prázdná, vyhoďte ji do koše. Na čištění menších a hůře dostupných prostor použijte kartáček (součástí balení).3. Nechte vše důkladně oschnout. Poté můžete sestavit a nasadit ochrannou krytku.Je nutné se o láhev starat a pravidelně ji čistit. Pokud ji necháte bez údržby, zůstávají na produktu usazeniny a zbytky smetany a láhev poté nefunguje, nebo dávkuje jen tekutou smetanu.
Parametry
| Výrobce | Hendi | 
| Objem láhve | 0.5 l | 
 
     
 
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
