Kmínový chléb si můžete kdykoli upéct ve vaší troubě či domácí pekárně, aniž byste něco odvažovali. Balení: 500 g Náš tip: V naší nabídce naleznete další instatní směsi na pečení. Jak používat: V míse smícháme oba sáčky a přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou vypracujeme těsto, vložíme ho do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 50–60 minut kynout. Pečeme při teplotě 190 °C asi 45 minut. Použití pro domácí pekárny:... Celý popis
Koupit za 50 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
 98 %
        
        
        98 %
        
        
    
    Labeta Chléb kmínový 1 x 500 g
            
                Doprava:
                
                                              49 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        50 Kč
    
    
        Koupit za 50 Kč
    
Popis
            Kmínový chléb si můžete kdykoli upéct ve vaší troubě či domácí pekárně, aniž byste něco odvažovali.
Balení:
500 g
Náš tip:
V naší nabídce naleznete další instatní směsi na pečení.
Jak používat:
V míse smícháme oba sáčky a přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou vypracujeme těsto, vložíme ho do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 50–60 minut kynout. Pečeme při teplotě 190 °C asi 45 minut. Použití pro domácí pekárny: do pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody, přidáme směs na chléb a sušené droždí. Pro přípravu zvolte program s dobou trvání cca 2 hod., např. program „Základní“, „Rychlý“ nebo „Sprint“. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí i upečení těsta bez Vaší práce.
Výživové hodnoty:
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1447 kJ/ 342 kcal
Tuky 1,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 68 g
- z toho cukry 2,3 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 2,5 g.
    Balení:
500 g
Náš tip:
V naší nabídce naleznete další instatní směsi na pečení.
Jak používat:
V míse smícháme oba sáčky a přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou vypracujeme těsto, vložíme ho do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 50–60 minut kynout. Pečeme při teplotě 190 °C asi 45 minut. Použití pro domácí pekárny: do pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody, přidáme směs na chléb a sušené droždí. Pro přípravu zvolte program s dobou trvání cca 2 hod., např. program „Základní“, „Rychlý“ nebo „Sprint“. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí i upečení těsta bez Vaší práce.
Výživové hodnoty:
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1447 kJ/ 342 kcal
Tuky 1,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 68 g
- z toho cukry 2,3 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 2,5 g.
Parametry
| Výrobce | Labeta | 
| Chléb | ano | 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
