Vepřová krkovice bez kosti sous vide cca 2,5 kg

0 %
Stars
(0 hodnocení)

-- Sous vide je typ kuchařské úpravy, kdy se potraviny připravují ve vakuuovém obalu ve vodní lázni. Zachová se tak jak jejich vzhled, tak obsah živin. Krkovici tedy stačí nakrájet na plátky a prohřát – ideální k večeři i jako oběd po náročném dopoledni, balení vystačí na 5 – 6 porcí, podle apetitu strávníků. Díky tukovému mramorování bude vždy chutná a šťavnatá.

Popis

-- Sous vide je typ kuchařské úpravy, kdy se potraviny připravují ve vakuuovém obalu ve vodní lázni. Zachová se tak jak jejich vzhled, tak obsah živin. Krkovici tedy stačí nakrájet na plátky a prohřát – ideální k večeři i jako oběd po náročném dopoledni, balení vystačí na 5 – 6 porcí, podle apetitu strávníků.
Díky tukovému mramorování bude vždy chutná a šťavnatá.
Zobrazit více