Kernotto vzniká loupáním a broušením zrna špaldy. Tato úprava umožňuje rychlejší vaření bez nutnosti zrna namáčet. Kernotto je vhodné do polévek, karbanátků, do masových a zeleninových směsí nebo jako příloha. Nutriční hodnota ve 100g: Energie 1 473 kJ (352 kcal). Bílkoviny: 16,0 g. Sacharidy: 88,0 g. Tuky: 2, g. Složení: špaldové kroupy - BIO produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti nejvýše do 75%.
Koupit za 50 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Kernotto vzniká loupáním a broušením zrna špaldy. Tato úprava umožňuje rychlejší vaření bez nutnosti zrna namáčet. Kernotto je vhodné do polévek, karbanátků, do masových a zeleninových směsí nebo jako příloha.
Nutriční hodnota ve 100g: Energie 1 473 kJ (352 kcal). Bílkoviny: 16,0 g. Sacharidy: 88,0 g. Tuky: 2, g.
Složení: špaldové kroupy - BIO produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti nejvýše do 75%.
Nutriční hodnota ve 100g: Energie 1 473 kJ (352 kcal). Bílkoviny: 16,0 g. Sacharidy: 88,0 g. Tuky: 2, g.
Složení: špaldové kroupy - BIO produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti nejvýše do 75%.
Parametry
Výrobce | Pro-Bio |
Hmotnost | 500 g |
Bio | ano |