Kvalitní cukrářská potahovací hmota růžové barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.
Koupit za 206 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        96 %
        
        
    
    Potahovací hmota 1 Kg - růžová - Kelmy
            
                Doprava:
                
                                              46 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        206 Kč
    
    
        Koupit za 206 Kč
    
        
        
        91 %
        
        
    
    Potahovací hmota 1 Kg - růžová - Kelmy
            
                Doprava:
                
                                              88 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        192 Kč
    
    
        Koupit za 192 Kč
    
        
        
        80 %
        
        
    
    Kelmy Potahovací hmota růžová 1 Kg
            
                Doprava:
                
                                              49 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        188 Kč
    
    
        Koupit za 188 Kč
    
        
        
        94 %
        
        
    
    Potahovací hmota 1 Kg - růžová - Kelmy
            
                Doprava:
                
                                              59 Kč
                                     
            
            
    
        188 Kč
    
    
        Koupit za 188 Kč
    
Popis
            Kvalitní cukrářská potahovací hmota růžové barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.
        
    Parametry
| Výrobce | Kelmy |