MASO ZE ZVĚŘINY Věděli jste, že zvěřina díky svým nutričním hodnotám patří k nejzdravějším masům a je vhodná i pro dietní kuchyni? VE VÍNĚ JE CHUŤ Maso z divočáka, trochu vepřového, kořenovou zeleninu a koření vždy řádně prolijeme kvalitním červeným vínem při pečení. DIVOKÉ KOŘENÍ S JALOVCEM Paštika z divočáka je dochucena výraznými tóny lesního divokého koření. Nejtypičtějším takovým kořením je např. jalovec. K ČEMU SE PAŠTIKA Z DIVOČÁKA HODÍ? Jelikož i do výroby paštiky z divočáka přidáváme... Celý popis
Koupit za 139 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
 97 %
        
        
        97 %
        
        
    
    Via Delicia Paštika z divočáka na červeném víně 130 g %
            
                Doprava:
                
                                              79 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        139 Kč
    
    
        Koupit za 139 Kč
    
 0 %
        
        
        0 %
        
        
    
    Paštika z divočáka na červeném víně, 130 g
            
                Doprava:
                
                                              zdarma
                                         
            
            
    
        139 Kč
    
    
        Koupit za 139 Kč
    
 100 %
        
        
        100 %
        
        
    
    Via Delicia - paštika z divočáka na červeném víně 130g
            
                Doprava:
                
                                              129 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        139 Kč
    
    
        Koupit za 139 Kč
    
 96 %
        
        
        96 %
        
        
    
    Via Delicia Paštika z divočáka na červeném víně 130 g
            
                Doprava:
                
                                              89 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        139 Kč
    
    
        Koupit za 139 Kč
    
 100 %
        
        
        100 %
        
        
    
    Paštika z divočáka na červeném víně, Via Delicia, 130 g
            
                Doprava:
                
                                              69 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        119 Kč
    
    
        Koupit za 119 Kč
    
Popis
            MASO ZE ZVĚŘINY
Věděli jste, že zvěřina díky svým nutričním hodnotám patří k nejzdravějším masům a je vhodná i pro dietní kuchyni?
VE VÍNĚ JE CHUŤ
Maso z divočáka, trochu vepřového, kořenovou zeleninu a koření vždy řádně prolijeme kvalitním červeným vínem při pečení.
DIVOKÉ KOŘENÍ S JALOVCEM
Paštika z divočáka je dochucena výraznými tóny lesního divokého koření. Nejtypičtějším takovým kořením je např. jalovec.
K ČEMU SE PAŠTIKA Z DIVOČÁKA HODÍ?
Jelikož i do výroby paštiky z divočáka přidáváme k pečenému masu červené víno, je zcela žádoucí si dát sklenku červeného vína i k paštice hotové
Pokud chcete paštiku z divočáka podávat na malých kanapkách, doporučujeme osvěžit přidáním trošky džemu z červeného rybízu, který bude sloužit i jako ozdobný "kaviár" na kanapkách
SLOŽENÍ VÝROBKU: Maso z divočáka 51%, vepřové maso, červené víno 4,5%, cibule, mrkev, celer, sůl, koření
POPIS VÝROBKU: Masný výrobek, konzerva, bezlepkový výrobek. Vyrobeno v Zábřehu na Moravě.
JAK SKLADOVAT? Skladujte při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C a spotřebujte do 3 dnů.
NAŠE ZVĚŘINOVÉ PAŠTIKY
Jelení paštika s brusinkami
Dančí paštika s divokým kořením
Srnčí paštika s portským vínem
ČESKÁ ZVĚŘINA = KVALITNÍ ZVĚŘINA
Zakládáme si na kvalitních surovinách, tudíž i maso z divočáka získáváme od českých dodavatelů, kteří mají tu nejvyšší kvalitu. Firma Moravialov s. r. o. vykupuje zvěřinu z honiteb pouze v České republice, převážně z Jihomoravského kraje, částečně severomoravského regionu a z východních Čech.
    Věděli jste, že zvěřina díky svým nutričním hodnotám patří k nejzdravějším masům a je vhodná i pro dietní kuchyni?
VE VÍNĚ JE CHUŤ
Maso z divočáka, trochu vepřového, kořenovou zeleninu a koření vždy řádně prolijeme kvalitním červeným vínem při pečení.
DIVOKÉ KOŘENÍ S JALOVCEM
Paštika z divočáka je dochucena výraznými tóny lesního divokého koření. Nejtypičtějším takovým kořením je např. jalovec.
K ČEMU SE PAŠTIKA Z DIVOČÁKA HODÍ?
Jelikož i do výroby paštiky z divočáka přidáváme k pečenému masu červené víno, je zcela žádoucí si dát sklenku červeného vína i k paštice hotové
Pokud chcete paštiku z divočáka podávat na malých kanapkách, doporučujeme osvěžit přidáním trošky džemu z červeného rybízu, který bude sloužit i jako ozdobný "kaviár" na kanapkách
SLOŽENÍ VÝROBKU: Maso z divočáka 51%, vepřové maso, červené víno 4,5%, cibule, mrkev, celer, sůl, koření
POPIS VÝROBKU: Masný výrobek, konzerva, bezlepkový výrobek. Vyrobeno v Zábřehu na Moravě.
JAK SKLADOVAT? Skladujte při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C a spotřebujte do 3 dnů.
NAŠE ZVĚŘINOVÉ PAŠTIKY
Jelení paštika s brusinkami
Dančí paštika s divokým kořením
Srnčí paštika s portským vínem
ČESKÁ ZVĚŘINA = KVALITNÍ ZVĚŘINA
Zakládáme si na kvalitních surovinách, tudíž i maso z divočáka získáváme od českých dodavatelů, kteří mají tu nejvyšší kvalitu. Firma Moravialov s. r. o. vykupuje zvěřinu z honiteb pouze v České republice, převážně z Jihomoravského kraje, částečně severomoravského regionu a z východních Čech.
Parametry
| Výrobce | Via Delicia | 
| Obsah balení | 130 g | 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
