Výhody a vlastnosti - Autentická vanilková chuť: poskytuje klasickou, jemnou a vyváženou sladkost. - Lehce stravitelný: vhodný pro každého, ideální i pro diabetiky při vynechání cukru při přípravě. - Univerzální využití: skvělý pro přípravu dezertů, zákusků, dortových korpusů, krémů či vrstvených pohárů. - Přírodní složení: neobsahuje umělá sladidla, palmový olej a je vyroben s použitím přírodního barviva. Složení PŠENIČNÝ škrob, přírodní aroma, přírodní barvivo karoteny. Může obsahovat stopy... Celý popis
Koupit za 106 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Výhody a vlastnosti
- Autentická vanilková chuť: poskytuje klasickou, jemnou a vyváženou sladkost.
- Lehce stravitelný: vhodný pro každého, ideální i pro diabetiky při vynechání cukru při přípravě.
- Univerzální využití: skvělý pro přípravu dezertů, zákusků, dortových korpusů, krémů či vrstvených pohárů.
- Přírodní složení: neobsahuje umělá sladidla, palmový olej a je vyroben s použitím přírodního barviva.
Složení
PŠENIČNÝ škrob, přírodní aroma, přírodní barvivo karoteny. Může obsahovat stopy vajec a mléka.
Skladování
v suchu a temnu.
#showmore#
Pracovní postup
- Odměření mléka: z půl litru mléka odlijte 350 ml do varné nádoby.
- Příprava základu: přidejte 2 lžíce cukru (cca 40 g) a přiveďte k varu.
- Příprava pudinkové směsi: do zbývajícího mléka vsypte obsah sáčku s pudinkem.
- Spojení směsí: dobře rozmíchejte a pomalu vlijte pudinkovou směs do vroucího mléka za stálého míchání.
- Vaření: za stálého míchání vařte přibližně 2 minuty, dokud směs nezhoustne.
- Servírování: nalijte pudink do misek a nechte vychladnout. Hotový puding je určen k rychlé konzumaci.
Pro ještě širší možnosti při přípravě domácích dezertů navštivte naši nabídku cukrářských posypů na puding i dorty.
- Autentická vanilková chuť: poskytuje klasickou, jemnou a vyváženou sladkost.
- Lehce stravitelný: vhodný pro každého, ideální i pro diabetiky při vynechání cukru při přípravě.
- Univerzální využití: skvělý pro přípravu dezertů, zákusků, dortových korpusů, krémů či vrstvených pohárů.
- Přírodní složení: neobsahuje umělá sladidla, palmový olej a je vyroben s použitím přírodního barviva.
Složení
PŠENIČNÝ škrob, přírodní aroma, přírodní barvivo karoteny. Může obsahovat stopy vajec a mléka.
Skladování
v suchu a temnu.
#showmore#
Pracovní postup
- Odměření mléka: z půl litru mléka odlijte 350 ml do varné nádoby.
- Příprava základu: přidejte 2 lžíce cukru (cca 40 g) a přiveďte k varu.
- Příprava pudinkové směsi: do zbývajícího mléka vsypte obsah sáčku s pudinkem.
- Spojení směsí: dobře rozmíchejte a pomalu vlijte pudinkovou směs do vroucího mléka za stálého míchání.
- Vaření: za stálého míchání vařte přibližně 2 minuty, dokud směs nezhoustne.
- Servírování: nalijte pudink do misek a nechte vychladnout. Hotový puding je určen k rychlé konzumaci.
Pro ještě širší možnosti při přípravě domácích dezertů navštivte naši nabídku cukrářských posypů na puding i dorty.
Parametry
| Výrobce | Amylon |
| Přichuť | vanilka |
| Hmotnost | 37 g |