Tomatillos celé 2,8kg. Celé loupané tomatillos (Mochyně) v mírně kyselém nálevu, pasterováno Tomatillos nebo-li Mochyně mexická vytváří plody s charakteristicky zvětšeným nafouklým vytrvalým kalichem, který uzavírá kulovitou bobuli, hodí se do omáček, polívek nebo salátů. Z nezralých plodů, které po odstranění blanitého kalichu připomínají zelená rajčata, se připravují různé omáčky a polévky. Občas ji můžeme nalézt i pod názvem Rajčenka. Tomatillos se pravují pečením, dušením nebo smažením. Jsou... Celý popis
Koupit za 301 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        92 %
        
        
    
    La Costeňa Tomatillos celé 2,8Kg
            
                Doprava:
                
                                              66 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        301 Kč
    
    
        Koupit za 301 Kč
    
Popis
            Tomatillos celé 2,8kg. Celé loupané tomatillos (Mochyně) v mírně kyselém nálevu, pasterováno
Tomatillos nebo-li Mochyně mexická vytváří plody s charakteristicky zvětšeným nafouklým vytrvalým kalichem, který uzavírá kulovitou bobuli, hodí se do omáček, polívek nebo salátů. Z nezralých plodů, které po odstranění blanitého kalichu připomínají zelená rajčata, se připravují různé omáčky a polévky. Občas ji můžeme nalézt i pod názvem Rajčenka. Tomatillos se pravují pečením, dušením nebo smažením.
Jsou složkou některých receptur populárního avokádového dipu „guacamole“. Také se používají jako hlavní přísada zelené mexické omáčky známé jako „salsa verde“. Tato omáčka se v mexické kuchyni používá velice často jako dip pro tortillové lupínky nebo se podává společně s taccos (plněné tortillové placky) a grilovaným (zpravidla vepřovým) masem nebo rybou.
Složení: celé loupané plody Tomatillos - Mochyně, pitná voda, jedlá sůl (jedlá sůl, jodičnan draselný), kyselina: kyselina citronová
Hmotnost: 2,8 kg
Hmotnost pevného podílu: 1,6 kg
Země původu: Mexiko
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje na 100 g
Energie
112 kJ/27 kcal
Tuky
1,1 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g
Sacharidy
3,7 g
Z toho cukry
1,4 g
Bílkoviny
1,5 g
Sůl
1,3 g
    Tomatillos nebo-li Mochyně mexická vytváří plody s charakteristicky zvětšeným nafouklým vytrvalým kalichem, který uzavírá kulovitou bobuli, hodí se do omáček, polívek nebo salátů. Z nezralých plodů, které po odstranění blanitého kalichu připomínají zelená rajčata, se připravují různé omáčky a polévky. Občas ji můžeme nalézt i pod názvem Rajčenka. Tomatillos se pravují pečením, dušením nebo smažením.
Jsou složkou některých receptur populárního avokádového dipu „guacamole“. Také se používají jako hlavní přísada zelené mexické omáčky známé jako „salsa verde“. Tato omáčka se v mexické kuchyni používá velice často jako dip pro tortillové lupínky nebo se podává společně s taccos (plněné tortillové placky) a grilovaným (zpravidla vepřovým) masem nebo rybou.
Složení: celé loupané plody Tomatillos - Mochyně, pitná voda, jedlá sůl (jedlá sůl, jodičnan draselný), kyselina: kyselina citronová
Hmotnost: 2,8 kg
Hmotnost pevného podílu: 1,6 kg
Země původu: Mexiko
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje na 100 g
Energie
112 kJ/27 kcal
Tuky
1,1 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g
Sacharidy
3,7 g
Z toho cukry
1,4 g
Bílkoviny
1,5 g
Sůl
1,3 g
Parametry
| Výrobce | La Costeňa |