Labeta Kypřící prášek do pečiva 12g Popis produktu: Bez lepku, Český výrobek Kypřicí prášek do pečiva bez lepku Vlastnosti: Bez lepku, Český výrobek Kypřicí prášek do pečiva bez lepku Složení: Kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), Kukuřičný škrob Bez lepku Výživové hodnoty:     Ve 100 g: Energetická hodnota 542 kJ/128 kcal Sacharidy 32 g z toho cukry 2,2 g Sůl 37,6 g Obsahuje zanedbatelné množství tuků, nasycených mastných kyselin a bílkovin   Referenční... Celý popis

Koupit za 3 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Labeta Kypřící prášek do pečiva 12g

Popis produktu:

Bez lepku, Český výrobek

Kypřicí prášek do pečiva bez lepku

Vlastnosti:

Bez lepku, Český výrobek

Kypřicí prášek do pečiva bez lepku

Složení:

Kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), Kukuřičný škrob

Bez lepku

Výživové hodnoty:
 

 

Ve 100 g:

Energetická hodnota

542 kJ/128 kcal

Sacharidy

32 g

z toho cukry

2,2 g

Sůl

37,6 g

Obsahuje zanedbatelné množství tuků, nasycených mastných kyselin a bílkovin

 

Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)

Informace o produktu:

Loga třetí strany

Bez lepku

Skladování a použití

Recepty:

Řez se strouhanými jablky
200 g bezlepkové univerzální směsi Labeta, 100 g cukru, 2 vejce, 50 g rozpuštěného másla, 150 g strouhaných jablek, 2 lžíce mléka, hrst rozinek a 2 lžičky bezlepkového kypřicího prášku Labeta.
Všechny suroviny smícháme, těsto vlijeme do chlebíčkové formy a pečeme při 160 °C asi 35-40 minut.

Příprava a použití:

Použití: prášek rozmícháme v mouce vhodné pro bezlepkovou dietu a přidáme do těsta. Používáme ho při přípravě třeného, křehkého a piškotového těsta, perníků apod.

Skladování:

Skladujte v suchu.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Labeta
Hmotnost 12 g
Druh kypřící prášky