Jak konzumovat dýňovou hořčici Konzumovat hořčici všichni umíme. Používáme ji místo tatarské omáčky nebo kečupu. Dále se hodí k pečeným nebo grilovaným pokrmům, uzeninám, na tousty a topinky, k sýrům, do těstovin, dipů, k rybám, hranolkům, na chleba s máslem nebo tak, jak to máme rádi. Charakteristika Dýně hokkaido se od dávných dob pěstuje na Dálném východě. Její prapůvod je však v Nové Anglii. Obliba této dýně v dnešní době vzrůstá díky stoupajícímu zájmu o zdravý životní styl. Dýně hokkaido... Celý popis

Koupit za 74 Kč

Popis

Jak konzumovat dýňovou hořčici
Konzumovat hořčici všichni umíme. Používáme ji místo tatarské omáčky nebo kečupu. Dále se hodí k pečeným nebo grilovaným pokrmům, uzeninám, na tousty a topinky, k sýrům, do těstovin, dipů, k rybám, hranolkům, na chleba s máslem nebo tak, jak to máme rádi.

Charakteristika
Dýně hokkaido se od dávných dob pěstuje na Dálném východě. Její prapůvod je však v Nové Anglii. Obliba této dýně v dnešní době vzrůstá díky stoupajícímu zájmu o zdravý životní styl. Dýně hokkaido je totiž také chutnou náhražkou nezdravých příloh. Je bohatá na vitamíny a minerální látky, zvláště pak na vápník, hořčík, fosfor, draslík, betakaroten a vitamíny A, B, C. Pro výrobu naší hořčice jsme kromě BIO dýně hokkaido dále použili cibuli, rovněž v BIO kvalitě, kvalitní olivový olej, směs koření a dalších ingrediencí.

Složení dýňové hořčice
BIO hokkaido, BIO cibule, olivový olej, pepř čtyř barev, sůl, citronová šťáva, dijonská hořčice, hořčičné semínko, koriandr

Skladování
Výrobek uchovávejte na tmavém a chladném místě. Po otevření skladujte v ledničce uzavřený víčkem.

Země původu
Česká republika

Obsah
140 ml
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Horňácká farma
Hmotnost 0 g