RÝŽE CARNAROLI BIO 500 g - ALCE NERO INGREDIENCE rýže carnaroli*. (*certifikovaná ekologická složka) POPIS Italové nejčastěji připravují své oblíbené rizoto na bázi rýže odrůdy Carnaroli, které se liší od běžnější rýže Arborio tím, že má vyšší obsah škrobu, tvrdší střed zrna a delší tvar. Díky těmto vlastnostem má typicky italské rizoto dokonale krémovou konzistenci, ale zrnka rýže zůstávají uvnitř vždy pevně „al dente“. VÝŽIVOVÁ HODNOTA V 100 g Energetická hodnota – 1466 kJ/349 kcal Tuk... Celý popis
Koupit za 120 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
94 %
RÝŽE CARNAROLI BIO 500 g - ALCE NERO
Doprava:
49 Kč
Skladem
120 Kč
Koupit za 120 Kč
Popis
RÝŽE CARNAROLI BIO 500 g - ALCE NERO
INGREDIENCE
rýže carnaroli*. (*certifikovaná ekologická složka)
POPIS
Italové nejčastěji připravují své oblíbené rizoto na bázi rýže odrůdy Carnaroli, které se liší od běžnější rýže Arborio tím, že má vyšší obsah škrobu, tvrdší střed zrna a delší tvar. Díky těmto vlastnostem má typicky italské rizoto dokonale krémovou konzistenci, ale zrnka rýže zůstávají uvnitř vždy pevně „al dente“.
VÝŽIVOVÁ HODNOTA V 100 g
Energetická hodnota – 1466 kJ/349 kcal
Tuk – 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny – 0,2 g
Sacharidy – 79 g
z toho cukry – 0,2 g
Vláknina – 1,1 g
Bílkoviny – 6,5 g
Sůl - 0 g
ZPŮSOB PŘÍPRAVY
Do osolené, vroucí vody nasypte rýži v poměru 1:2 (1 porce rýže na 2 porce vody) a vařte na mírném ohni po dobu cca. 14-16 minut.
DOPORUČENÉ PODMÍNKY SKLADOVÁNÍ
Po otevření obalu nasypte do skleněné nádoby a uchovávejte na suchém a chladném místě.
INGREDIENCE
rýže carnaroli*. (*certifikovaná ekologická složka)
POPIS
Italové nejčastěji připravují své oblíbené rizoto na bázi rýže odrůdy Carnaroli, které se liší od běžnější rýže Arborio tím, že má vyšší obsah škrobu, tvrdší střed zrna a delší tvar. Díky těmto vlastnostem má typicky italské rizoto dokonale krémovou konzistenci, ale zrnka rýže zůstávají uvnitř vždy pevně „al dente“.
VÝŽIVOVÁ HODNOTA V 100 g
Energetická hodnota – 1466 kJ/349 kcal
Tuk – 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny – 0,2 g
Sacharidy – 79 g
z toho cukry – 0,2 g
Vláknina – 1,1 g
Bílkoviny – 6,5 g
Sůl - 0 g
ZPŮSOB PŘÍPRAVY
Do osolené, vroucí vody nasypte rýži v poměru 1:2 (1 porce rýže na 2 porce vody) a vařte na mírném ohni po dobu cca. 14-16 minut.
DOPORUČENÉ PODMÍNKY SKLADOVÁNÍ
Po otevření obalu nasypte do skleněné nádoby a uchovávejte na suchém a chladném místě.
Parametry
| Výrobce | Alce Nero |