Rýže
Basmati rýže Tilda Tento jedinečný typ rýže je známý svou lahodnou, jemnou chutí, měkkou a nadýchanou strukturou. Tato čistá basmati rýže z Tildy se pěstuje a sklízí na úpatí...
Dlouhozrnná rýže s květinovou vůní a příjemnou chutí. Skvělá pro přípravu asijské kuchyně, ideální do salátů, pilafů a dezertů, kde oceníte její aromatickou vůni. SLOŽENÍ...
GRIZLY Rýže červená natural 1000 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Rýže červená dlouhozrnná pololoupaná 100 % Země původu: Vietnam...
Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou. Genmai miso je fermentovaná pasta ze sóji a hnědé neloupané rýže....
Kaalar je známá oblast v Pandžábu (Pákistán a Indie). Kaalar pás je známý pro produkci vynikající kvality basmati rýže po mnoho desetiletí. Má ideální teplotu, vlhkost a...
Dlouhozrnná rýže Basmati patří mezi nejušlechtilejší odrůdy rýže. Pěstuje se na jižních svazích Himalájí v Pákistánu a Indii, kde jsou rýžová pole zavlažována vodou z tajících...
Bio rýže mléčná bílá bio*nebio 500 g
Bio rýže basmati bílá bio*nebio 500 g
GymBeam Zero rice BIO 385 g Nízkokalorické těstoviny v té nejvyšší biologické kvalitě vyrobené pouze z čištěné vody zbavené všech chemických nečistot a bio konjakové mouky....
Green Apotheke Rýže jasmínová 500 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Rýže dlouhozrnná loupaná 100 % Skladování: Skladujte na temném, chladném a...
BALENÍ 500 g UPOZORNĚNÍ Země původu Itálie. JAK POUŽÍVAT Rýži na sushi je nutné velmi důkladně vymýt. Pak nechte odstát ponořenou rýži alespoň 1 hodinu. Množství vody je...
Jasmínová rýže má typickou jemnou přirozenou vůní květin. Má kratší silnější zrna. Po uvaření je lepivější, hodí se více k omáčkám, ke sladkým pokrmům a tradičně je součástí...
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýži díky své lehce nasládlé...
U rýže s názvem natural je potřeba počítat s trochu delší dobou přípravy. Natural rýže vám to ale vynahradí rychlejším pocitem zasycení. Využití: - příloha - rýži lze využít...
U rýže s názvem natural je potřeba počítat s trochu delší dobou přípravy. Natural rýže vám to ale vynahradí rychlejším pocitem zasycení. Využití: - příloha - rýži lze využít...
Naše mléčná rýže je kulatozrnná rýže vypěstovaná v Itálii. Po uvaření je měkká a lehce lepkavá a hodí se jako příloha k omáčkám, do rýžových náplní, nákypů a jako zavářka do...
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video. Tipy na použití: - Miso polévka 50 g hlívy 20 g červené papriky 20 g žluté papriky 30 g cukety 80 g uzeného tofu na...
Indica je odrůda dlouhozrnné rýže a je po uvaření nadýchaná a sypká, zrna jsou pevná a voňavá. Používáme ji hlavně jako přílohu a jako základ smažené rýže se zeleninou či...
Basmati je nejušlechtilejší odrůda rýže z úpatí Himalájí. Století šlechtěná v Indii a Pákistánu, kde jsou pole zavlažována ledovcovou vodou. V Pákistánu se rýži říká Super...
Rýže dlouhozrnná má dlouhá štíhlá a špičatá zrníčka. Používá se především jako příloha. Natural znamená, že není není leštěná ani broušená, má lehce nahnědlou barvu. U rýže...