Gia Bao Rýžový papír - na smažené závitky Bezvaječný rýžový papír vietnamsky “banh trang” nebo “banh da nem” je průsvitná sušená těstovina obsahující bílou rýži, vodu a občasnou příměs tapiokové mouky. Po vytvarování do plochého tvaru dojde ke spaření, poté se suší na slunci položeny na bambusovcých rohožích, které dodají povrchu plátku nezaměnitelný vzor. Je k dostání v různých tloušťkách. Tato ve Vietnamu a Thajsku populární potravina je bezvýrazné chuti, a proto vhodná k téměř jakékoliv náplni,... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        97 %
        
        
    
    Gia Bao rýžový papír na jarní závitky 22cm 250g
            
                Doprava:
                
                                              59 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        59 Kč
    
    
        Koupit za 59 Kč
    
        
        
        78 %
        
        
    
    Gia Bao rýžový papír na jarní závitky 22cm 250g
            
                Doprava:
                
                                              59 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        57 Kč
    
    
        Koupit za 57 Kč
    
Popis
            Gia Bao Rýžový papír - na smažené závitky
Bezvaječný rýžový papír vietnamsky “banh trang” nebo “banh da nem” je průsvitná sušená těstovina obsahující bílou rýži, vodu a občasnou příměs tapiokové mouky. Po vytvarování do plochého tvaru dojde ke spaření, poté se suší na slunci položeny na bambusovcých rohožích, které dodají povrchu plátku nezaměnitelný vzor. Je k dostání v různých tloušťkách. Tato ve Vietnamu a Thajsku populární potravina je bezvýrazné chuti, a proto vhodná k téměř jakékoliv náplni, ať už je to kuře, krevety, ryba nebo těstoviny se zeleninou. Velice často je užívaný v “nem” pokrmech, například ve velmi populárních jarních závitcích.
Použití
Tento rýžový papír je vhodný zvlášť na přípravu smažených závitků. Před použitím krátce ponořte sušené plátky z rýžového těsta do vlažné vody a nechte změknout po dobu asi 1-2 minut na kuchyňské utěrce. Když jsou plátky dostatečně měkké, zabalte do nich zeleninu, nudle nebo maso a usmažte.
Složení
Rýžová mouka, pitná voda, tapioková mouka, jedlá sůl.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1418 kJ / 339 kcal
Tuky
    Bezvaječný rýžový papír vietnamsky “banh trang” nebo “banh da nem” je průsvitná sušená těstovina obsahující bílou rýži, vodu a občasnou příměs tapiokové mouky. Po vytvarování do plochého tvaru dojde ke spaření, poté se suší na slunci položeny na bambusovcých rohožích, které dodají povrchu plátku nezaměnitelný vzor. Je k dostání v různých tloušťkách. Tato ve Vietnamu a Thajsku populární potravina je bezvýrazné chuti, a proto vhodná k téměř jakékoliv náplni, ať už je to kuře, krevety, ryba nebo těstoviny se zeleninou. Velice často je užívaný v “nem” pokrmech, například ve velmi populárních jarních závitcích.
Použití
Tento rýžový papír je vhodný zvlášť na přípravu smažených závitků. Před použitím krátce ponořte sušené plátky z rýžového těsta do vlažné vody a nechte změknout po dobu asi 1-2 minut na kuchyňské utěrce. Když jsou plátky dostatečně měkké, zabalte do nich zeleninu, nudle nebo maso a usmažte.
Složení
Rýžová mouka, pitná voda, tapioková mouka, jedlá sůl.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1418 kJ / 339 kcal
Tuky