Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti. Čím světlejší barva, tím jemnější méně intenzivní vůně a chuť, a tím dražší sirup. Grade A (Canada No. 1 Light) je velmi světlý jemný a luxusní sirup, vhodný jako dárek. Grade B (Canada No. 2 Medium) je světlý javorový sirup, méně intenzivní javorové chuti. Grade... Celý popis
Koupit za 605 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Bio javorový sirup 100% Grade C bio*nebio 1l
Doprava:
zdarma
Skladem
605 Kč
Koupit za 605 Kč
BIO NEBIO Javorový sirup 100% grade C BIO 1 litr
Doprava:
59 Kč
Skladem
669 Kč
Koupit za 669 Kč
BioNebio Bio Javorový sirup 100% Grade C 1000 ml
Doprava:
89 Kč
Skladem
582 Kč
Koupit za 582 Kč
Bio javorový sirup 100% Grade C bio*nebio 1l
Doprava:
59 Kč
Skladem
556 Kč
Koupit za 556 Kč
Popis
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti. Čím světlejší barva, tím jemnější méně intenzivní vůně a chuť, a tím dražší sirup. Grade A (Canada No. 1 Light) je velmi světlý jemný a luxusní sirup, vhodný jako dárek. Grade B (Canada No. 2 Medium) je světlý javorový sirup, méně intenzivní javorové chuti. Grade C (Canada No.2 Amber) je nejoblíbenější mezi Evropany a má příjemnou javorovou chuť. Grade D (Canada No. 3 Dark) je tmavý sirup vhodný pro gastronomii a výrobu potravin.
OBJEM: 1 l
ZEMĚ PŮVODU: Kanada
POUŽITÍ: Grade C je vhodný ke stolními použití i k vaření. Hodí se k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzinové a ovocné poháry. Javorovým sirupem můžete při vaření a pečení nahradit bílý cukr v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru.
UPOZORNĚNÍ: Zákazníkům někdy připadá pravý javorový sirup příliš řídký. V prodeji jsou i „šizené” sirupy, které místo 100%-ní zahuštěné javorové šťávy obsahují cukr, glukózový sirup, kukuřičný sirup, umělá aromata, barviva atd. Tyto výrobky jsou obvykle hustší než pravý javorový sirup. Neměly by však být nazývány javorovým sirupem (obvykle jsou) a měly by být daleko lacinější, než pravý javorový sirup (obvykle nejsou)!!!
SLOŽENÍ: 100% zahuštěná míza z javoru cukrového
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energetická hodnota
1496 kJ/358 kcal
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy
88 g
z toho cukry
77 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
0,01 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Javorový sirup. Po otevření skladujte v ledničce (1 – 6 °C).
FR-BIO-01
Zemědělská produkce Kanada
OBJEM: 1 l
ZEMĚ PŮVODU: Kanada
POUŽITÍ: Grade C je vhodný ke stolními použití i k vaření. Hodí se k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzinové a ovocné poháry. Javorovým sirupem můžete při vaření a pečení nahradit bílý cukr v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru.
UPOZORNĚNÍ: Zákazníkům někdy připadá pravý javorový sirup příliš řídký. V prodeji jsou i „šizené” sirupy, které místo 100%-ní zahuštěné javorové šťávy obsahují cukr, glukózový sirup, kukuřičný sirup, umělá aromata, barviva atd. Tyto výrobky jsou obvykle hustší než pravý javorový sirup. Neměly by však být nazývány javorovým sirupem (obvykle jsou) a měly by být daleko lacinější, než pravý javorový sirup (obvykle nejsou)!!!
SLOŽENÍ: 100% zahuštěná míza z javoru cukrového
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energetická hodnota
1496 kJ/358 kcal
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy
88 g
z toho cukry
77 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
0,01 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Javorový sirup. Po otevření skladujte v ledničce (1 – 6 °C).
FR-BIO-01
Zemědělská produkce Kanada
Parametry
Výrobce | BioNebio |
Objem | 1000 ml |
Druh sladidla | javorová |