Sušená konjaková rýže má mnoho výhod Znáte konjak? Jedná se o rostlinu, jejíž hlíza se již po staletí využívá v japonské kuchyni jako hodnotná a zdravá potravina. Sušený kořen konjaku je zcela bez lepku a je výborným doplňkem vegetariánského i veganského jídelníčku. Sušená konjaková rýže platí za výbornou alternativu klasických těstovin a jiných příloh. Po uvaření zvětší až 5× svůj objem. Konjaková rýže tudíž hodně zasytí, takže se ji vyplatí zkusit i při redukční nebo nízkosacharidové dietě.... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Musó Shirataki - konjaková rýže sušená 80 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Musó Shirataki - konjaková rýže sušená 80 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Musó Shirataki - konjaková rýže sušená 80 g
Doprava:
59 Kč
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Popis
Sušená konjaková rýže má mnoho výhod
Znáte konjak? Jedná se o rostlinu, jejíž hlíza se již po staletí využívá v japonské kuchyni jako hodnotná a zdravá potravina. Sušený kořen konjaku je zcela bez lepku a je výborným doplňkem vegetariánského i veganského jídelníčku.
Sušená konjaková rýže platí za výbornou alternativu klasických těstovin a jiných příloh. Po uvaření zvětší až 5× svůj objem. Konjaková rýže tudíž hodně zasytí, takže se ji vyplatí zkusit i při redukční nebo nízkosacharidové dietě.
Navíc překvapí velice příjemnou texturou a jemným aroma. Pokud máte doma celiaka, můžete tím ozvláštnit jeho jídelníček. Případně můžete zkusit i konjakové nudle, které jsou také velmi chutné.
Příprava: Rýži vařte ve vroucí vodě po dobu 10 minut. Po uvaření přeceďte a můžete podávat.
Složení: tapiokový škrob, konjakový prášek, hydroxid vápenatý, uhličitan vápenatý, kyselina citronová
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Výživové údaje na 1 porci (1/3 balení):
Energetická hodnota 290 kcal
Tuky 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 72 g
- z toho cukry 0 g
Vláknina 6 g
Bílkoviny 0 g
Sůl < 0 g
Znáte konjak? Jedná se o rostlinu, jejíž hlíza se již po staletí využívá v japonské kuchyni jako hodnotná a zdravá potravina. Sušený kořen konjaku je zcela bez lepku a je výborným doplňkem vegetariánského i veganského jídelníčku.
Sušená konjaková rýže platí za výbornou alternativu klasických těstovin a jiných příloh. Po uvaření zvětší až 5× svůj objem. Konjaková rýže tudíž hodně zasytí, takže se ji vyplatí zkusit i při redukční nebo nízkosacharidové dietě.
Navíc překvapí velice příjemnou texturou a jemným aroma. Pokud máte doma celiaka, můžete tím ozvláštnit jeho jídelníček. Případně můžete zkusit i konjakové nudle, které jsou také velmi chutné.
Příprava: Rýži vařte ve vroucí vodě po dobu 10 minut. Po uvaření přeceďte a můžete podávat.
Složení: tapiokový škrob, konjakový prášek, hydroxid vápenatý, uhličitan vápenatý, kyselina citronová
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Výživové údaje na 1 porci (1/3 balení):
Energetická hodnota 290 kcal
Tuky 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 72 g
- z toho cukry 0 g
Vláknina 6 g
Bílkoviny 0 g
Sůl < 0 g
Parametry
Výrobce | Muso |