Mandlová mouka se skládá pouze z mandlí. Často máme dotazy z čeho to je - ano, je to z mandlí. Nejspíše jsme zvyklí, že se napíše mandlová mouka a ve skutečnosti je to nějaké obilí a v tom rozemletá mandle. Ne ne, takové věci my neprodáváme. Mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Coato. ZEMĚ PŮVODU: Španělsko POUŽITÍ: Mandlovou... Celý popis
Koupit za 149 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Bio mandlová mouka 200g, Ecoato
Doprava:
100 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
80 %
ECOATO Bio Mandlová mouka 200g
Doprava:
49 Kč
152 Kč
Koupit za 152 Kč
100 %
Mouka mandlová 200 g BIO ECOATO
Doprava:
84 Kč
Skladem
145 Kč
Koupit za 145 Kč
98 %
Mouka mandlová 200 g BIO ECOATO
Doprava:
39 Kč
145 Kč
Koupit za 145 Kč
95 %
Mouka mandlová 200 g BIO ECOATO
Doprava:
79 Kč
143 Kč
Koupit za 143 Kč
Popis
Mandlová mouka se skládá pouze z mandlí. Často máme dotazy z čeho to je - ano, je to z mandlí. Nejspíše jsme zvyklí, že se napíše mandlová mouka a ve skutečnosti je to nějaké obilí a v tom rozemletá mandle. Ne ne, takové věci my neprodáváme.
Mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Coato.
ZEMĚ PŮVODU: Španělsko
POUŽITÍ: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán. VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
2589 kJ/621 kcal
Tuky
55 g
z toho nasycené mastné kyseliny
5 g
Sacharidy
13 g
z toho cukry
3 g
Bílkoviny
22 g
Sůl
0,02 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Jádra sladkých mandlí loupaná mletá. Skladujte v chladu a suchu.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce Španělsko
Mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Coato.
ZEMĚ PŮVODU: Španělsko
POUŽITÍ: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán. VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
2589 kJ/621 kcal
Tuky
55 g
z toho nasycené mastné kyseliny
5 g
Sacharidy
13 g
z toho cukry
3 g
Bílkoviny
22 g
Sůl
0,02 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Jádra sladkých mandlí loupaná mletá. Skladujte v chladu a suchu.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce Španělsko
Parametry
| Výrobce | Ecoato |
| Množství | 200 g |
| Druh | mandlové |
| Bezlepkové | ano |
| Bio | ano |