Mouky
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené...
Mandlová mouka extra fine - extra jemná Mandlová mouka Extra jemná je mistrovským dílem zpracování mandlí, které dodá vašemu pečení i vaření jedinečný nádech luxusu. Pečlivě...
Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu,...
Špaldová hladká mouka Pernerka Špaldová hladká mouka je vhodná jako alternativa k pšeničné mouce. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Špaldovou hladká mouka je mleta...
Neochucená jemná a lehká instantní rýžová kaše je neocenitelným pomocníkem v každé kuchyni. Je lehce stravitelná, během okamžiku připravená a každý si jí může dochutit podle...
Všichni milovníci kokosu, pozor! Výborná přirozeně bezlepková alternativa běžné mouky, s lehkou kokosovou vůní a sladkou chutí, to je Vilgain Kokosová mouka BIO.
SOS Rýžová mouka 1000 g Rýže je lehce stravitelná potravina, vyvolává pocit nasycení. Je přirozeně bezlepková, vhodná pro celiaky. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost...
Žito je rozšířené zejména ve východní, střední a severní Evropě, kam se dostalo spolu s příchodem Slovanů po konci doby bronzové. Na jeho pěstování jsou nejvhodnější oblasti s...
POPIS Wolfberry kokosová mouka se vyrábí z kokosové kopry, která se po vysušení a vylisování oleje rozemele na jemný prášek. Kokosová mouka je výjimečná tím, že obsahuje 39 %...
Čtveřice ADVENI bezlepkových univerzálních směsí na pečení - ŽLUTÁ, FIALOVÁ, MODRÁ a ZELENÁ - představuje ucelenou řadu směsí pro přípravu všech druhů těst, kynutého, třeného i...
Hrubá pšeničná krupice. na 100 g Energetická hodnota 1482 kJ / 350 kcal Bílkoviny 11,5 g Sacharidy 71 g z toho cukry 3 g Tuky 1,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5...
Špaldová mouka Nominal Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Nabízíme ji z produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské...
Využití: Pečivo - žitnou mouku můžete míchat s pšeničnou a upéct si chutný chléb nebo pizzu. Sladké pečení - nebojte se z žitné mouky připravit hutnější dezerty jako jsou třeba...
Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Má široké využití v kuchyni. Hodí se na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh. Když jídlo...
Pšeničná bílkovina, známá také jako pšeničný lepek, je získávána z pšenice a je ceněna zejména pro své vlastnosti při pečení a v potravinářském průmyslu. Hlavními složkami...
CountryLife - Mouka pohanková BIO Esenciální surovina pro výrobu pravých francouzských makronek nebo pro všechny zastánce paleo stravovacího stylu. Upečte si parádní dort a...
Všestranná hladká špaldová mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Hodí se na pečení, zahušťování, smažení nebo vaření. Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé...
Popis Video O značce Složení FAQs Podobné produkty PROČ KOUPIT Žitná chlebová mouka PROBIO je symbolem spojení tradičního zemědělství, kvality a ekologické...
Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná mouka krásně voní i dobře...
Schar Rustic Gluten Free Mouka je zdravá, bohatá a pohodlná mouka k použití. Ideální pro zdravou výživu. Složení: Lněná mouka (12 %), pohanková mouka (8 %), kukuřičný škrob,...