Medovina Elisa s nezaměnitelnou chutí Dokonalé snoubení lahodné medové chuti a vůně skořice. Skořicová medovina je teplá náruč, která vás pohladí jemným aroma skořice a bohatou sladkostí medu.    Tradiční poctivá medovina z Nivnice Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med... Celý popis

Koupit za 109 Kč

Popis

Medovina Elisa s nezaměnitelnou chutí

Dokonalé snoubení lahodné medové chuti a vůně skořice. Skořicová medovina je teplá náruč, která vás pohladí jemným aroma skořice a bohatou sladkostí medu. 

 

Tradiční poctivá medovina z Nivnice

Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.

 

V létě osvěží, v zimě zahřeje

Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia.

V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.

 

Medovina Elisa chutná nejen zákazníkům
Medovina Elisa je úspěšná také u odborných porotců. Je držitelem mnoha ocenění.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Elisa