Rustikální Bezlepková Chlebová Směs Nominal Zdravé pečení se skvělou chutí Užijte si pečení s rustikální bezlepkovou směsí na chléb od Nominalu, která přináší nejen skvělou chuť, ale i super výživové hodnoty. Přidáním různých semínek, jako jsou slunečnicová, lněná nebo dýňová, vytvoříte originální a výživný chléb, který potěší vaše smysly. S jednoduchým návodem níže si pečení užijete a vychutnáte! Základní příprava: - 500g směs - 440 ml(g) vody - 20 ml oleje - 13g čerstvého droždí Postup... Celý popis
Koupit za 309 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Rustikální Bezlepková Chlebová Směs Nominal
Zdravé pečení se skvělou chutí
Užijte si pečení s rustikální bezlepkovou směsí na chléb od Nominalu, která přináší nejen skvělou chuť, ale i super výživové hodnoty. Přidáním různých semínek, jako jsou slunečnicová, lněná nebo dýňová, vytvoříte originální a výživný chléb, který potěší vaše smysly. S jednoduchým návodem níže si pečení užijete a vychutnáte!
Základní příprava:
- 500g směs
- 440 ml(g) vody
- 20 ml oleje
- 13g čerstvého droždí
Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně:
Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká 2hodinových programů „gluten free“ či sprint (ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pekárny chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic.
Postup pro pečení v běžné troubě:
Vymíchejte těsto dle návodu. Protože si dobu kynutí hlídáte sami, můžete dávku droždí zvýšit na 15 g/500 g směsi. Těsto nechejte chvíli odpočinout a pak naplňte do důkladně vymazané formy. Ta by měla být naplněna maximálně do 3/5, aby mělo těsto prostor ke kynutí. Snadné je těsto zpracovávat naolejovanými dlaněmi. Z těsta můžete vytvarovat válec, obalit např. ve slunečnicových semínkách a teprve potom vtlačit do formy. Chléb necháte kynout 45–60 min. pod vlhkou utěrkou, aby povrch neokoral. Pečte ve vyhřáté troubě na 180 °C cca 60 min. Pokud se vám bude zdát, že povrch chleba rychle tmavne, přikryjte ho včas alobalem. Po upečení hned vyklopte, ale krájejte až po vychladnutí.
Složení:
- Deproteinovaný pšeničný škrob, lupinová mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina (lněná, jablečná), cukr, sůl, zahušťovadlo (guarová mouka), maltodextrin, jablkový prášek, koření.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota
1445 kJ/343 kcal
Tuky
1,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,4 g
Sacharidy
71 g
z toho cukry
3,7 g
Vláknina
8,2 g
Bílkoviny
6,6 g
Sůl
0,8 g
Tato oplatka je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají chutný a zdravý snack, který je zároveň výživný a podporuje zdravý životní styl. Vychutnejte si ji jako rychlou svačinu nebo jako odměnu po náročném dni – vždy Vám poskytne chvíli čistého potěšení.
Kupte nyní
Zdravé pečení se skvělou chutí
Užijte si pečení s rustikální bezlepkovou směsí na chléb od Nominalu, která přináší nejen skvělou chuť, ale i super výživové hodnoty. Přidáním různých semínek, jako jsou slunečnicová, lněná nebo dýňová, vytvoříte originální a výživný chléb, který potěší vaše smysly. S jednoduchým návodem níže si pečení užijete a vychutnáte!
Základní příprava:
- 500g směs
- 440 ml(g) vody
- 20 ml oleje
- 13g čerstvého droždí
Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně:
Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká 2hodinových programů „gluten free“ či sprint (ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pekárny chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic.
Postup pro pečení v běžné troubě:
Vymíchejte těsto dle návodu. Protože si dobu kynutí hlídáte sami, můžete dávku droždí zvýšit na 15 g/500 g směsi. Těsto nechejte chvíli odpočinout a pak naplňte do důkladně vymazané formy. Ta by měla být naplněna maximálně do 3/5, aby mělo těsto prostor ke kynutí. Snadné je těsto zpracovávat naolejovanými dlaněmi. Z těsta můžete vytvarovat válec, obalit např. ve slunečnicových semínkách a teprve potom vtlačit do formy. Chléb necháte kynout 45–60 min. pod vlhkou utěrkou, aby povrch neokoral. Pečte ve vyhřáté troubě na 180 °C cca 60 min. Pokud se vám bude zdát, že povrch chleba rychle tmavne, přikryjte ho včas alobalem. Po upečení hned vyklopte, ale krájejte až po vychladnutí.
Složení:
- Deproteinovaný pšeničný škrob, lupinová mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina (lněná, jablečná), cukr, sůl, zahušťovadlo (guarová mouka), maltodextrin, jablkový prášek, koření.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota
1445 kJ/343 kcal
Tuky
1,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,4 g
Sacharidy
71 g
z toho cukry
3,7 g
Vláknina
8,2 g
Bílkoviny
6,6 g
Sůl
0,8 g
Tato oplatka je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají chutný a zdravý snack, který je zároveň výživný a podporuje zdravý životní styl. Vychutnejte si ji jako rychlou svačinu nebo jako odměnu po náročném dni – vždy Vám poskytne chvíli čistého potěšení.
Kupte nyní
Parametry
Výrobce | Nominal |