Nealkalizovaný kakaový prášek – čistší varianta kakaa s 20% obsahem kakaového másla. Alkalizace je chemický proces prováděný za použití regulátorů kyselosti, jako jsou nejčastěji uhličitan draselný a uhličitan sodný. Tento proces se používá hlavně u kakaa vyrobeného z méně kvalitních kakaových bobů, jejichž chuťový profil není příliš lákavý. Alkalizací se zmírňuje kyselost, zjemňuje hořkost, ztmavuje barva a zlepšuje rozpustnost prášku. Na druhou stranu se tímto procesem ztrácí část zdraví prospěšných... Celý popis
Koupit za 133 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Jordis Kakaový prášek 130g
Doprava:
zdarma
Skladem
133 Kč
Koupit za 133 Kč
Popis
Nealkalizovaný kakaový prášek – čistší varianta kakaa s 20% obsahem kakaového másla.
Alkalizace je chemický proces prováděný za použití regulátorů kyselosti, jako jsou nejčastěji uhličitan draselný a uhličitan sodný. Tento proces se používá hlavně u kakaa vyrobeného z méně kvalitních kakaových bobů, jejichž chuťový profil není příliš lákavý. Alkalizací se zmírňuje kyselost, zjemňuje hořkost, ztmavuje barva a zlepšuje rozpustnost prášku. Na druhou stranu se tímto procesem ztrácí část zdraví prospěšných látek, které kakao přirozeně obsahuje. Kvalitní kakaový prášek je na první pohled poznat díky světlé barvě. Je výbornou přísadou při pečení či k výrobě horkého nápoje.
Složení:
Kakaový prášek
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Nutriční hodnoty
Výživové údaje ve 100g
Energie: 228kCal/954kJ;
tuky: 15g z toho nas. mas. kys.: 8g;
sacharidy: 58g z toho cukry: 2g;
bílkoviny: 20g;
sůl: 0,02g
Alkalizace je chemický proces prováděný za použití regulátorů kyselosti, jako jsou nejčastěji uhličitan draselný a uhličitan sodný. Tento proces se používá hlavně u kakaa vyrobeného z méně kvalitních kakaových bobů, jejichž chuťový profil není příliš lákavý. Alkalizací se zmírňuje kyselost, zjemňuje hořkost, ztmavuje barva a zlepšuje rozpustnost prášku. Na druhou stranu se tímto procesem ztrácí část zdraví prospěšných látek, které kakao přirozeně obsahuje. Kvalitní kakaový prášek je na první pohled poznat díky světlé barvě. Je výbornou přísadou při pečení či k výrobě horkého nápoje.
Složení:
Kakaový prášek
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Nutriční hodnoty
Výživové údaje ve 100g
Energie: 228kCal/954kJ;
tuky: 15g z toho nas. mas. kys.: 8g;
sacharidy: 58g z toho cukry: 2g;
bílkoviny: 20g;
sůl: 0,02g
Parametry
Výrobce | Jordi´s |
Hmotnost | 130 g |