Odrůdy hroznů: Tinta Roriz,Tinta Barroca,Tinto Cão,Touriga Franca Výroba: Hrozny se sbírají ručně v optimální době, poté se odstopkují, rozdrtí a procesem pečlivé macerace se z nich získá barva, třísloviny a aroma, které se během kvašení ještě zvýrazní neustálým promícháváním. To probíhá v nerezových kádích při kontrolované teplotě 28-30 °C, dokud není dosaženo správného stupně sladkosti (baumé). V této fázi se přidává hroznová pálenka, aby vzniklo konečné fortifikované víno. Výsledkem míchání vín... Celý popis
Koupit za 385 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kopke Fine Ruby 19,5% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
109 Kč
Skladem
385 Kč
Koupit za 385 Kč
Kopke, Fine Ruby, Portské víno červené sladké, Portugalsko, 19,5% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
79 Kč
Skladem
379 Kč
Koupit za 379 Kč
Kopke Fine Ruby 19,5% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
69 Kč
Skladem
379 Kč
Koupit za 379 Kč
Popis
Odrůdy hroznů:
Tinta Roriz,Tinta Barroca,Tinto Cão,Touriga Franca
Výroba:
Hrozny se sbírají ručně v optimální době, poté se odstopkují, rozdrtí a procesem pečlivé macerace se z nich získá barva, třísloviny a aroma, které se během kvašení ještě zvýrazní neustálým promícháváním. To probíhá v nerezových kádích při kontrolované teplotě 28-30 °C, dokud není dosaženo správného stupně sladkosti (baumé). V této fázi se přidává hroznová pálenka, aby vzniklo konečné fortifikované víno. Výsledkem míchání vín z různých sklizní s různým stupněm zrání v nerezové oceli a ve dřevě po dobu minimálně 3 let je bohaté a aromatické víno s dokonalým stupněm sladkosti.
Párování:
Vychutnejte si ho s jahodovou a jogurtovou pěnou (mousse), clafouti (dezert) z červených bobulí nebo camembertovým millefeuille (vanilkový / pudinkový řez) s malinami a rozmarýnem. Nejlépe se podává při teplotě 12 až 14 °C.
Alcohol: 19,5%pH: 3,61Kyseliny: 4,70 gCukry: 102,00 g
Alergeny:
Siřičitany
Tinta Roriz,Tinta Barroca,Tinto Cão,Touriga Franca
Výroba:
Hrozny se sbírají ručně v optimální době, poté se odstopkují, rozdrtí a procesem pečlivé macerace se z nich získá barva, třísloviny a aroma, které se během kvašení ještě zvýrazní neustálým promícháváním. To probíhá v nerezových kádích při kontrolované teplotě 28-30 °C, dokud není dosaženo správného stupně sladkosti (baumé). V této fázi se přidává hroznová pálenka, aby vzniklo konečné fortifikované víno. Výsledkem míchání vín z různých sklizní s různým stupněm zrání v nerezové oceli a ve dřevě po dobu minimálně 3 let je bohaté a aromatické víno s dokonalým stupněm sladkosti.
Párování:
Vychutnejte si ho s jahodovou a jogurtovou pěnou (mousse), clafouti (dezert) z červených bobulí nebo camembertovým millefeuille (vanilkový / pudinkový řez) s malinami a rozmarýnem. Nejlépe se podává při teplotě 12 až 14 °C.
Alcohol: 19,5%pH: 3,61Kyseliny: 4,70 gCukry: 102,00 g
Alergeny:
Siřičitany
Parametry
Obsah alkoholu | 19.5 % |
Značka | Kopke |
Země původu | Portugalsko |
Objem | 0.75 l |
Barva vína | červená |