Chlebové směsi - Sladký chléb / kompletní chlebová směs na přípravu vánočky Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách. Návod na pečení chleba v domácí pekárně Nalijeme 230ml mléka, přibližně o teplotě 35ºC, 50g másla, 1 vejce a poté nasypeme tuto směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena... Celý popis
Koupit za 38 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Küchenmeister směs na chleba sladká - vánočka 500g
Doprava:
70 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Küchenmeister směs na chleba sladká - vánočka 500g
Doprava:
89 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Küchenmeister Směs na chleba Sladká vánočka 0,5 kg
Doprava:
99 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Domo KM9 Chlebové směsi - Sladk
Doprava:
87 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Küchenmeister směs na chleba sladká - vánočka 500g
Doprava:
79 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Popis
Chlebové směsi - Sladký chléb / kompletní chlebová směs na přípravu vánočky
Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách.
Návod na pečení chleba v domácí pekárně
Nalijeme 230ml mléka, přibližně o teplotě 35ºC, 50g másla, 1 vejce a poté nasypeme tuto směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Čím je těsto řidší, tím rychleji kyne. Po upečení vyklopíme chléb z formy a necháme chvíli vychladnout.
Složení: pšeničná mouka, cukr, sušené kvasnice, lupinová mouka, sůl s jodem, sladový extrakt, sladová moučka, hroznový cukr, kyselina citronová a listová, přírodní identické aroma.
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení: 500g
Skladovat v suchu.
Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách.
Návod na pečení chleba v domácí pekárně
Nalijeme 230ml mléka, přibližně o teplotě 35ºC, 50g másla, 1 vejce a poté nasypeme tuto směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Čím je těsto řidší, tím rychleji kyne. Po upečení vyklopíme chléb z formy a necháme chvíli vychladnout.
Složení: pšeničná mouka, cukr, sušené kvasnice, lupinová mouka, sůl s jodem, sladový extrakt, sladová moučka, hroznový cukr, kyselina citronová a listová, přírodní identické aroma.
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení: 500g
Skladovat v suchu.
Parametry
Výrobce | Küchenmeister |
Hmotnost | 500 g |