Chlebové směsi - Špaldový chléb / kompletní chlebová směs Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách. Návod na pečení chleba v domácí pekárně Nalijeme 310ml vody, přibližně o teplotě 25ºC, poté nasypeme tuto směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu teplotu... Celý popis
Koupit za 44 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Küchenmeister směs na chleba - špaldový chléb 500g
Doprava:
70 Kč
Skladem
44 Kč
Koupit za 44 Kč
Küchenmeister směs na chleba - špaldový chléb 500g
Doprava:
89 Kč
Skladem
44 Kč
Koupit za 44 Kč
Küchenmeister Směs na chleba Špaldový chléb 0,5 kg
Doprava:
99 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Küchenmeister směs na chleba - špaldový chléb 500g
Doprava:
79 Kč
Skladem
44 Kč
Koupit za 44 Kč
Küchenmeister směs na chleba - špaldový chléb 500g
Doprava:
87 Kč
Skladem
44 Kč
Koupit za 44 Kč
Popis
Chlebové směsi - Špaldový chléb / kompletní chlebová směs
Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách.
Návod na pečení chleba v domácí pekárně
Nalijeme 310ml vody, přibližně o teplotě 25ºC, poté nasypeme tuto směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Čím je těsto řidší, tím rychleji kyne. Po upečení vyklopíme chléb z formy a necháme chvíli vychladnout.
Jak si připravit nejzdravější chleba:
Do mísy pekárny nasypeme ½ kg špaldové chlebové směsi, přidáme 3 vrchovaté lžíce umleté pohanky, 2 vrchovaté lžíce pšeničných otrub (pšeničné otruby již neobsahují lepek a jsou zdravotně velmi žádoucí), 3 lžíce jablečného octa a 450 ml vody (ocet je lépe dát do vody).
Složení: Špaldová mouka 86%, žitná mouka 9%, sušené kvasnice, sůl s jodem, kyselina citronová a listová.
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení: 500g
Skladovat v suchu.
Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách.
Návod na pečení chleba v domácí pekárně
Nalijeme 310ml vody, přibližně o teplotě 25ºC, poté nasypeme tuto směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Čím je těsto řidší, tím rychleji kyne. Po upečení vyklopíme chléb z formy a necháme chvíli vychladnout.
Jak si připravit nejzdravější chleba:
Do mísy pekárny nasypeme ½ kg špaldové chlebové směsi, přidáme 3 vrchovaté lžíce umleté pohanky, 2 vrchovaté lžíce pšeničných otrub (pšeničné otruby již neobsahují lepek a jsou zdravotně velmi žádoucí), 3 lžíce jablečného octa a 450 ml vody (ocet je lépe dát do vody).
Složení: Špaldová mouka 86%, žitná mouka 9%, sušené kvasnice, sůl s jodem, kyselina citronová a listová.
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení: 500g
Skladovat v suchu.
Parametry
Výrobce | Küchenmeister |
Hmotnost | 500 g |
Chléb | ano |