Rádi byste si k snídani stejně jako všichni ostatní dopřáli čerstvě upečený chléb? Právě pro vás jsme namíchali směs pro přípravu bílého bezlepkového pečiva, do které jsme přidali výhradně přirozeně bezlepkové suroviny. Nyní si tak můžete upéct poctivý a křupavý světlý chléb, kdykoli na něj dostanete chuť. Neobsahuje laktózu ani lepek. Za 2 hodinky máte na stole čerstvý horký chléb. Balení obsahuje 490 g směsi + 10 g sušeného droždí K tomu přidáte pouze vlažnou vodu Složení bramborový škrob,... Celý popis

Koupit za 59 Kč

Popis

Rádi byste si k snídani stejně jako všichni ostatní dopřáli čerstvě upečený chléb? Právě pro vás jsme namíchali směs pro přípravu bílého bezlepkového pečiva, do které jsme přidali výhradně přirozeně bezlepkové suroviny. Nyní si tak můžete upéct poctivý a křupavý světlý chléb, kdykoli na něj dostanete chuť. Neobsahuje laktózu ani lepek.

Za 2 hodinky máte na stole čerstvý horký chléb.

Balení obsahuje

490 g směsi + 10 g sušeného droždí

K tomu přidáte

pouze vlažnou vodu

Složení

bramborový škrob, rýžová mouka, bramborové vločky (brambory, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo: kurkumin), kukuřičná mouka, jedlá sůl, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), zahušťovadlo: guma guar, cukr, kypřící látka: uhličitany sodné, kmín, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová

Návod na přípravu

V míse smícháme oba sáčky a přidáme 430–470 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.

Příprava v domácí pekárně

Do domácí pekárny nalijeme 430–470 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program na cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.

 

Výživové hodnoty
ve výrobku připraveném podle návodu na přípravu

Energetická hodnota [kJ/kcal]
919/ 219

Tuky [g]
4,4

z toho nasycené mastné kyseliny [g]
1,9

Sacharidy [g]
42

z toho cukry [g]
< 0,5

Bílkoviny [g]
2,3

Sůl [g]
1,4

Vláknina [g]
1,1

Laktóza [g]
< 0,01
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Labeta
Hmotnost 500 g