Směs na přípravu bezlepkového světlého chleba ke každodenní konzumaci. Pro přípravu v klasické troubě přidáme vodu, droždí, zpracujeme těsto, necháme cca 70 min. kynout a pečeme při 170-180 °C asi 60 minut. Při použití domácí elektrické pekárny doporučujeme program s dobou přípravy cca 2 hod. Balení obsahuje: 490 g směsi + 10 g sušeného droždí K tomu přidáte: pouze vlažnou vodu Návod na přípravu Oba sáčky smícháme, přidáme 430–470 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Tmavý chléb bez lepku směs 500 g
Doprava:
zdarma
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Labeta Chléb tmavý bez lepku 0,5 kg
Doprava:
49 Kč
Skladem
56 Kč
Koupit za 56 Kč
LABETA Chléb tmavý bez lepku 500g
Doprava:
80 Kč
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Popis
Směs na přípravu bezlepkového světlého chleba ke každodenní konzumaci. Pro přípravu v klasické troubě přidáme vodu, droždí, zpracujeme těsto, necháme cca 70 min. kynout a pečeme při 170-180 °C asi 60 minut. Při použití domácí elektrické pekárny doporučujeme program s dobou přípravy cca 2 hod.
Balení obsahuje:
490 g směsi + 10 g sušeného droždí
K tomu přidáte:
pouze vlažnou vodu
Návod na přípravu
Oba sáčky smícháme, přidáme 430–470 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto a vložíme ho do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
Příprava v domácí pekárně: do domácí pekárny nalijeme 430–470 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program na cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.
Balení obsahuje:
490 g směsi + 10 g sušeného droždí
K tomu přidáte:
pouze vlažnou vodu
Návod na přípravu
Oba sáčky smícháme, přidáme 430–470 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto a vložíme ho do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
Příprava v domácí pekárně: do domácí pekárny nalijeme 430–470 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program na cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.
Parametry
Výrobce | Labeta |
Hmotnost | 500 g |