Směs pro přípravu slunečnicového chleba. Chléb neobsahuje laktózu ani lepek. Droždí a slunečnicová semínka jsou součástí balení. Balení: 500 g Dávkování: Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut. Použití pro domácí pekárny: do domácí pekárny nalijeme 380 ml vlažné... Celý popis
Koupit za 53 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Labeta Chléb slunečnicový bez lepku 500g
Doprava:
49 Kč
Skladem
53 Kč
Koupit za 53 Kč
LABETA Chléb slunečnicový bez lepku 500g
Doprava:
80 Kč
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Labeta Chléb slunečnicový bez lepku 1 x 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
60 Kč
Koupit za 60 Kč
Popis
Směs pro přípravu slunečnicového chleba. Chléb neobsahuje laktózu ani lepek. Droždí a slunečnicová semínka jsou součástí balení.
Balení:
500 g
Dávkování:
Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut. Použití pro domácí pekárny: do domácí pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než je doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chléb, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez Vaší práce.
Náš tip:
V naší nabídce naleznete další bezlepkové potraviny.
Popis:
Také vás při nakupování dokáže naštvat, když se všude line vůně čerstvě upečeného pečiva, které ovšem nemůžete? Nevěšte hlavu, my pro vás máme řešení. Upečte si bezlepkový chléb ze speciální směsi se slunečnicovými semínky. A než se do něj pustíte, zkuste vydržet, než trochu vychladne – ale věřte, bude to těžké. Víme o tom své.
Přídatné látky:
E491, E412, E150c, E330
Balení:
500 g
Dávkování:
Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut. Použití pro domácí pekárny: do domácí pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než je doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chléb, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez Vaší práce.
Náš tip:
V naší nabídce naleznete další bezlepkové potraviny.
Popis:
Také vás při nakupování dokáže naštvat, když se všude line vůně čerstvě upečeného pečiva, které ovšem nemůžete? Nevěšte hlavu, my pro vás máme řešení. Upečte si bezlepkový chléb ze speciální směsi se slunečnicovými semínky. A než se do něj pustíte, zkuste vydržet, než trochu vychladne – ale věřte, bude to těžké. Víme o tom své.
Přídatné látky:
E491, E412, E150c, E330
Parametry
Výrobce | Labeta |
Hmotnost | 500 g |
Druh chlebu | slunečnicové |