Zařízení na pastování a sušení medu - 150 kg (cca 110 l) Hlavní funkcí tohoto specializovaného zařízení je profesionální pastování medu, což představuje klíčový proces pro dosažení ideální konzistence. Celý proces je založen na systematickém a neustálém míchání medové suroviny, které zajišťuje rovnoměrnou strukturu výsledného produktu. Technicky se jedná o sofistikované "mechanické utírání" krystalků medu, které je realizováno pomocí důmyslného systému hřídele osazené 19 speciálně navrženými talíři.... Celý popis
Koupit za 158 000 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Zařízení na pastování a sušení medu - Lysoň - 150 kg
Doprava:
799 Kč
158 000 Kč
Koupit za 158 000 Kč

Lysoň Zařízení na pastování a sušení medu - Lysoň - 150 kg
Doprava:
99 Kč
158 000 Kč
Koupit za 158 000 Kč

Lysoň Zařízení na pastování a sušení medu - Lysoň - 150 kg
Doprava:
99 Kč
158 000 Kč
Koupit za 158 000 Kč

Lysoň Zařízení na pastování a sušení medu - Lysoň - 150 kg
Doprava:
99 Kč
158 000 Kč
Koupit za 158 000 Kč
Popis
Zařízení na pastování a sušení medu - 150 kg (cca 110 l)
Hlavní funkcí tohoto specializovaného zařízení je profesionální pastování medu, což představuje klíčový proces pro dosažení ideální konzistence. Celý proces je založen na systematickém a neustálém míchání medové suroviny, které zajišťuje rovnoměrnou strukturu výsledného produktu. Technicky se jedná o sofistikované "mechanické utírání" krystalků medu, které je realizováno pomocí důmyslného systému hřídele osazené 19 speciálně navrženými talíři. Požadované krémové konzistence medu, která je mezi spotřebiteli velmi oblíbená, dosáhneme po několika dnech kontinuálního zpracování. Je důležité zmínit, že přesná délka celého procesu pastování není fixní a významně závisí na několika faktorech: především na konkrétním druhu zpracovávaného medu, okolní teplotě v místnosti, kde proces probíhá, a také na přirozeném obsahu vody v medu. Takto pečlivě upravený med, který je následně uchováván v prostředí se stabilní a kontrolovanou teplotou, si dokáže udržet svoji lahodnou krémovou konzistenci po dobu několika měsíců, což výrazně zvyšuje jeho užitnou hodnotu i prodejnost.
Významnou dodatečnou funkcí tohoto multifunkčního zařízení je efektivní odpařovaní přebytečné vody z medu, což zlepšuje jeho trvanlivost a kvalitu. Během tohoto procesu je dovnitř zpracovatelské komory systematicky vháněn teplý vzduch, který v prostoru vytváří a udržuje suché mikroklima. Toto speciální prostředí následně pomáhá přirozeně odpařovat přebytečnou vodu obsaženou v medu. Celý dehydratační proces je významně urychlen a zefektivněn díky rotujícím talířům, které zvětšují povrch medu vystavený suchému vzduchu a zajišťují jeho neustálou cirkulaci.
Přes svou technologickou vyspělost je obsluha a ovládání zařízení navrženo jako maximálně intuitivní a uživatelsky přívětivé, což ocení jak zkušení včelaři, tak i začátečníci v oboru.
Technické údaje:
Napájení: 370 V
Tepelný výkon: 1200 W / 230 V
Motor: 370 W
Průměr talířů: Ø 620 mm
Kohout: 6/4"
9...
Hlavní funkcí tohoto specializovaného zařízení je profesionální pastování medu, což představuje klíčový proces pro dosažení ideální konzistence. Celý proces je založen na systematickém a neustálém míchání medové suroviny, které zajišťuje rovnoměrnou strukturu výsledného produktu. Technicky se jedná o sofistikované "mechanické utírání" krystalků medu, které je realizováno pomocí důmyslného systému hřídele osazené 19 speciálně navrženými talíři. Požadované krémové konzistence medu, která je mezi spotřebiteli velmi oblíbená, dosáhneme po několika dnech kontinuálního zpracování. Je důležité zmínit, že přesná délka celého procesu pastování není fixní a významně závisí na několika faktorech: především na konkrétním druhu zpracovávaného medu, okolní teplotě v místnosti, kde proces probíhá, a také na přirozeném obsahu vody v medu. Takto pečlivě upravený med, který je následně uchováván v prostředí se stabilní a kontrolovanou teplotou, si dokáže udržet svoji lahodnou krémovou konzistenci po dobu několika měsíců, což výrazně zvyšuje jeho užitnou hodnotu i prodejnost.
Významnou dodatečnou funkcí tohoto multifunkčního zařízení je efektivní odpařovaní přebytečné vody z medu, což zlepšuje jeho trvanlivost a kvalitu. Během tohoto procesu je dovnitř zpracovatelské komory systematicky vháněn teplý vzduch, který v prostoru vytváří a udržuje suché mikroklima. Toto speciální prostředí následně pomáhá přirozeně odpařovat přebytečnou vodu obsaženou v medu. Celý dehydratační proces je významně urychlen a zefektivněn díky rotujícím talířům, které zvětšují povrch medu vystavený suchému vzduchu a zajišťují jeho neustálou cirkulaci.
Přes svou technologickou vyspělost je obsluha a ovládání zařízení navrženo jako maximálně intuitivní a uživatelsky přívětivé, což ocení jak zkušení včelaři, tak i začátečníci v oboru.
Technické údaje:
Napájení: 370 V
Tepelný výkon: 1200 W / 230 V
Motor: 370 W
Průměr talířů: Ø 620 mm
Kohout: 6/4"
9...
Parametry
Výrobce | Lysoň |