Zařízení pro pastování medu - 50 l - automat 400V Zařízení k pastování medu o objemu 50 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s pokročilým časovým spínačem, díky čemuž automaticky pastuje med zcela samostatně podle předem nastavených časových intervalů. Jedná se o ideální řešení pro včelaře, kteří chtějí dosáhnout dokonalé konzistence pastovaného medu bez neustálé kontroly procesu. Výkon míchadla 180 W, 380V. Automatická regulace s přednastavenými cykly Nerezové... Celý popis
Koupit za 26 900 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Lysoň Zařízení na pastování medu 50 l / 400V s automatickým regulátorem
Doprava:
59 Kč
Skladem
26 900 Kč
Koupit za 26 900 Kč

Zařízení k pastování Lysoň 400V obj. 50 l - autom.
Doprava:
499 Kč
Skladem
22 400 Kč
Koupit za 22 400 Kč

Lysoň Zařízení k pastování Lysoň 400V obj. 50 l - autom.
Doprava:
99 Kč
Skladem
22 400 Kč
Koupit za 22 400 Kč

Lysoň Zařízení pro pastování medu Lysoň 50 l 400V automat
Doprava:
99 Kč
Skladem
22 400 Kč
Koupit za 22 400 Kč
Popis
Zařízení pro pastování medu - 50 l - automat 400V
Zařízení k pastování medu o objemu
50 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s pokročilým časovým
spínačem, díky čemuž automaticky pastuje med zcela samostatně podle předem nastavených časových intervalů. Jedná se o ideální řešení pro včelaře, kteří chtějí dosáhnout dokonalé konzistence pastovaného medu bez neustálé kontroly procesu.
Výkon míchadla 180 W, 380V.
Automatická regulace s přednastavenými cykly
Nerezové provedení nejvyšší kvality
Čerstvý med po vytočení z plástů je krásně čirý a průhledný. Po
určitém čase však přirozeně zkrystalizuje, což je naprosto běžný přírodní proces. Ideální teplota pro optimální krystalizaci je
16-18 °C. Je třeba poznamenat, že při vyšších okolních teplotách krystalizace probíhá znatelně pomaleji a vznikající krystaly jsou
větší, což může negativně ovlivnit výslednou konzistenci produktu.
Zahřátí medu nad teplotu 40 °C způsobí, že med opět ztekutí a krystaly se postupně rozpouštějí. Naše profesionální pastovací
zařízení umožňuje řízenou a pozvolnou krystalizaci, aby med dosáhl ideální pastovité
konzistence, která je velmi podobná oblíbeným čokoládovým krémům pro děti. Tento sofistikovaný proces zahrnuje
cyklické provzdušňování a pečlivě načasované občasné míchání po dobu několika dní, dokud med nedosáhne
požadované pastové konzistence. Důležité provzdušňování probíhá automaticky během míchacích cyklů. Samotné míchání se
provádí několikrát denně po optimální dobu přibližně 10 až 15 minut. Pastování je ve své podstatě proces
systematického rozmělňování krystalků medu, který pokračuje až do chvíle, kdy med získá dokonalou pastovou konzistenci.
Moderní řídící jednotka pastovadla je přednastavená výrobcem a plně automaticky řídí veškerou činnost míchadla.
Nastavení intervalů pastování je optimalizováno na základě dlouhodobých zkušeností a nastaveno výrobcem na interval 15 minut aktivního míchání následovaný 1
hodinou klidové...
Zařízení k pastování medu o objemu
50 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s pokročilým časovým
spínačem, díky čemuž automaticky pastuje med zcela samostatně podle předem nastavených časových intervalů. Jedná se o ideální řešení pro včelaře, kteří chtějí dosáhnout dokonalé konzistence pastovaného medu bez neustálé kontroly procesu.
Výkon míchadla 180 W, 380V.
Automatická regulace s přednastavenými cykly
Nerezové provedení nejvyšší kvality
Čerstvý med po vytočení z plástů je krásně čirý a průhledný. Po
určitém čase však přirozeně zkrystalizuje, což je naprosto běžný přírodní proces. Ideální teplota pro optimální krystalizaci je
16-18 °C. Je třeba poznamenat, že při vyšších okolních teplotách krystalizace probíhá znatelně pomaleji a vznikající krystaly jsou
větší, což může negativně ovlivnit výslednou konzistenci produktu.
Zahřátí medu nad teplotu 40 °C způsobí, že med opět ztekutí a krystaly se postupně rozpouštějí. Naše profesionální pastovací
zařízení umožňuje řízenou a pozvolnou krystalizaci, aby med dosáhl ideální pastovité
konzistence, která je velmi podobná oblíbeným čokoládovým krémům pro děti. Tento sofistikovaný proces zahrnuje
cyklické provzdušňování a pečlivě načasované občasné míchání po dobu několika dní, dokud med nedosáhne
požadované pastové konzistence. Důležité provzdušňování probíhá automaticky během míchacích cyklů. Samotné míchání se
provádí několikrát denně po optimální dobu přibližně 10 až 15 minut. Pastování je ve své podstatě proces
systematického rozmělňování krystalků medu, který pokračuje až do chvíle, kdy med získá dokonalou pastovou konzistenci.
Moderní řídící jednotka pastovadla je přednastavená výrobcem a plně automaticky řídí veškerou činnost míchadla.
Nastavení intervalů pastování je optimalizováno na základě dlouhodobých zkušeností a nastaveno výrobcem na interval 15 minut aktivního míchání následovaný 1
hodinou klidové...
Parametry
Výrobce | Lysoň |