Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Asi nejčastěji se uzený hovězí jazyk podává s křenovou omáčkou, anebo s pyré. Musí se poměrně dlouho vařit cca dvě hodiny, ale po uvaření a oloupání vrchní vrstvy získáte jemné a vláčné a maso, které se hodí i na slavnostní tabuli. O výrobci:Maso, které Maso uzeniny Polička, dodává na náš trh, prochází z pastvin v českém kraji. Důsledně dbají na kvalitu zpracování masa a zároveň přistupují s úctou ke skotu, řemeslu i přírodě. Řadí se mezi největší... Celý popis

Koupit za 377 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Asi nejčastěji se uzený hovězí jazyk podává s křenovou omáčkou, anebo s pyré. Musí se poměrně dlouho vařit cca dvě hodiny, ale po uvaření a oloupání vrchní vrstvy získáte jemné a vláčné a maso, které se hodí i na slavnostní tabuli.
O výrobci:Maso, které Maso uzeniny Polička, dodává na náš trh, prochází z pastvin v českém kraji. Důsledně dbají na kvalitu zpracování masa a zároveň přistupují s úctou ke skotu, řemeslu i přírodě. Řadí se mezi největší dodavatele hovězího masa v rámci české republiky. Tato firma se pyšní efektivním a ekologickým přístupem k masu, neplýtvá jím, zpracuje každou část a zároveň se ke zvířatům i k masu chová s úctou.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Maso Uzeniny Polička