Velmi jemná medovina s příjemnou vůní Jemná medovina s příjemnou vůní je dokonalým spojením sladkého medu a chutí vlašských ořechů. Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření... Celý popis
Koupit za 199 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
ELISA Ořechová medovina 0,5 l
Doprava:
69 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Medovina Elisa Ořechová 0,5 l
Doprava:
zdarma
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Medovina Elisa, ořechová, 0,5 l
Doprava:
59 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Medovina Elisa ořechová 0,5l
Doprava:
36 Kč
Skladem
159 Kč
Koupit za 159 Kč
Medovina ořechová 0,5 l
Doprava:
59 Kč
Skladem
145 Kč
Koupit za 145 Kč
Popis
Velmi jemná medovina s příjemnou vůní
Jemná medovina s příjemnou vůní je dokonalým spojením sladkého medu a chutí vlašských ořechů.
Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.
V létě osvěží, v zimě zahřeje. Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia.
V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.
Ocenění medovin Elisa
Naše medoviny chutnají nejen zákazníkům, ale i odborným porotcům. Díky tomu jsme držiteli mnoha ocenění.
Jemná medovina s příjemnou vůní je dokonalým spojením sladkého medu a chutí vlašských ořechů.
Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.
V létě osvěží, v zimě zahřeje. Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia.
V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.
Ocenění medovin Elisa
Naše medoviny chutnají nejen zákazníkům, ale i odborným porotcům. Díky tomu jsme držiteli mnoha ocenění.
Parametry
Výrobce | Elisa |
Příchuť | ořechové |