Jablečný Cider Melchiori Dolomiti Trentino je pečlivě vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací nejkvalitnějších dezertních jablek z jablečných sadů v regionu Trentino Alto Adige metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci. Lucia Maria Melchiori vdechla život sladkému a voňavému nápoji s jemnou a vytrvalou perláží, který je ideální pro každou příležitost.  Párování Výborná náhrada piva, perfektní jako aperitiv, ale i na celý večer, v kombinaci se sýry a uzeninami. Servírování... Celý popis

Koupit za 109 Kč

Popis

Jablečný Cider Melchiori Dolomiti Trentino je pečlivě vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací nejkvalitnějších dezertních jablek z jablečných sadů v regionu Trentino Alto Adige metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci.

Lucia Maria Melchiori vdechla život sladkému a voňavému nápoji s jemnou a vytrvalou perláží, který je ideální pro každou příležitost. 

Párování

Výborná náhrada piva, perfektní jako aperitiv, ale i na celý večer, v kombinaci se sýry a uzeninami.

Servírování

Servírujte chlazené na 6 až 8° C.
Zobrazit více

Parametry

Objem 0.5 l
Obsah alkoholu 6.8 %