Octy
Ocet kvasný lihový 1L v PET lahvi s oceněním Klasa. Je vhodný především pro nakládání, protože dokáže uchovat potraviny konzervované a nedopustí, aby se v nálevu množily...
Jablečný ocet vyráběný kvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Nepochází z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: K dochucení pokrmů. Pikantní, slaný a kyselý zároveň. Zvýrazňuje chutě a do jídla už nemusíte přidávat sůl. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100ML): 73...
Blahodárný přírodní elixír s pozitivními účinky na lidské zdraví. Hlavní aktivní složkou je kyselina octová, která dle studií může pomoci s regulací krevního cukru a snižovat...
Jablečný ocet je zdravá náhrada klasického kvasného octa. Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť. Je vhodný do zálivek, nebo na dochucení zeleninových salátů nebo do...
Ocet kvasný lihový, pitná voda, barvivo E150c (karamel). Na 100 g Energetická hodnota 50kj/12kcal Tuky 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g Sacharidy 0,3 g z toho...
Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených...
POPIS VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA 100 G: Energetická hodnota 65 kJ/16 kcal Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g Sacharidy - z toho cukry 0,5 g 0,5 g Bílkoviny 0,1...
Kvalitních vinných octů je v Česku jako šafránu. Dochucujte pokrmy prémiovým G&G vinným bílým octem bez zvýrazňovačů chuti. Jemně kyselý vinný ocet promění obyčejná jídla...
Neobsahuje konzervační látky. Tradiční receptura od tradičního výrobce nakládacího přípravku NOVA. Obsahuje sůl, cukr a směs koření s koprem. S pomocí přípravku připravíme nálev...
Kávoviny Jablečný ocet bez barviv a konzervantů 1000 ml Tělu poslouží jako bohatý zdroj obsažených vitamínů a minerálů. Jablečný ocet se získává z vykvašených jablek, obsahuje...
S 6% obsahem kyseliny octové. Objem: 500ml Složení: vinný ocet, 30% zkvašený hroznový mošt, barvivo: karamel, antioxidant: oxid siřičitý Výživové hodnoty ve 100g/ %...
Bezpečnostní upozornění GHS05 - korozivní a žíravé látky GHS07 - dráždivé látky Signální slovo: Varování Obsah nebezpečných látek Hydroxid vápenatý E256 H315 Dráždí kůži....
Vyroben fermentací ekologicky pěstovaných BIO jablek. Není filtrovaný, vařený nebo pasterizovaný, obsahuje vysoké množství živin. Obsah balení: 946 ml Složení: Koncentrovaný...
Jablečný ocet značky Bragg má typicky jantarovou barvu čerstvě vyrobené jablečné šťávy. Tento prémiový jablečný ocet je vyráběn patentovanou fermentací ekologicky pěstovaných...
Bio jablečný ocet se řadí k super potravinám, které mají na lidský organismus blahodárné účinky. Je bohatý zejména na vitamíny B1, B2, B6 a C, kyselinu listovou a pantothenovou...
Bio ocet z bílého vína RAPUNZEL 500 ml
Nefiltrovaný BIO jablečný ocet BIO Jablečný ocet je syrový nefiltrovaný ocet, který je vyroben výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií...
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo...
Haas Quittin želírovací přípravek v prášku. Quittin 3:1 = 1 kg ovoce + 35 dkg cukru Složení: mléčný cukr, želírujicí látka (pektin (standardizovaný cukrem)), kyselina (kyselina...