Bulgur BIO je celozrnná pšeničná obilovina, která je nejprve povařená, sušená a následně drcená na malé kousky. Tento přírodní produkt je bohatý na vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerály, což z něj činí výživnou a zdravou součást stravy. Bulgur v BIO kvalitě vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň minimálním množstvím tuku. Dále obsahuje vitamíny A, E a K, železo, fosfor, draslík a bílkoviny. Bulgur jsou namočená zrna tvrdých odrůd pšenice. Jedná se o snadno stravitelnou obilovinu, která nenadýmá.... Celý popis
Koupit za 79 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
96 %
Organis Bulgur BIO 500 g
Doprava:
19 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
99 %
ORGANIS Bulgur BIO 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Popis
Bulgur BIO je celozrnná pšeničná obilovina, která je nejprve povařená, sušená a následně drcená na malé kousky. Tento přírodní produkt je bohatý na vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerály, což z něj činí výživnou a zdravou součást stravy.
Bulgur v BIO kvalitě vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň minimálním množstvím tuku. Dále obsahuje vitamíny A, E a K, železo, fosfor, draslík a bílkoviny. Bulgur jsou namočená zrna tvrdých odrůd pšenice. Jedná se o snadno stravitelnou obilovinu, která nenadýmá. Bulgur má v kuchyni podobné využití jako rýže (přílohy, rizota).
Použití:
Bulgur propláchněte a nasypte do hrnce. Zalijte vodou v poměru cca 1:2 ( na jeden hrnek bulguru připadají zhruba 2 hrnky vody). Vařte cca 12-15 minut. Po uvaření slijte přebytečnou vodu a nechte bulgur v zakrytém hrnci ještě asi pět minut odpočívat.
Upozornění:
Alergeny: Lepek. Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení:
Loupaná předvařená pšenice
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota
1383 kJ/328 kcal
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny
1,4 g
0,2 g
Sacharidy
z toho cukry
57,6 g
0,4 g
Bílkoviny
12,3 g
Sůl
0,04 g
Obsah: 500 g
Bulgur v BIO kvalitě vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň minimálním množstvím tuku. Dále obsahuje vitamíny A, E a K, železo, fosfor, draslík a bílkoviny. Bulgur jsou namočená zrna tvrdých odrůd pšenice. Jedná se o snadno stravitelnou obilovinu, která nenadýmá. Bulgur má v kuchyni podobné využití jako rýže (přílohy, rizota).
Použití:
Bulgur propláchněte a nasypte do hrnce. Zalijte vodou v poměru cca 1:2 ( na jeden hrnek bulguru připadají zhruba 2 hrnky vody). Vařte cca 12-15 minut. Po uvaření slijte přebytečnou vodu a nechte bulgur v zakrytém hrnci ještě asi pět minut odpočívat.
Upozornění:
Alergeny: Lepek. Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení:
Loupaná předvařená pšenice
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota
1383 kJ/328 kcal
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny
1,4 g
0,2 g
Sacharidy
z toho cukry
57,6 g
0,4 g
Bílkoviny
12,3 g
Sůl
0,04 g
Obsah: 500 g
Parametry
| Výrobce | Cosmix |