Tikka masala pasta 283g Středně pálivá pasta Složení: voda, mleté koření 20 % (kurkuma 5%, paprika 4%, kmín, koriandr 3,5%, zázvor, koření), rostlinný olej 19%, sůl, kukuřičná mouka, kyselina octová, kyselina citronová, tamarind, česnek mletý, sušené listy pískavice, římský kmín, paprikový extrakt, sušené lístky koriandru, hořčice mletá. Alergen: hořčice Použití: vhodná na grilování, pečení, jako marináda na jehněčí, ryby, krevety, vhodná i k zelenině Recept - Kuřecí kebab (pro 6 osoby): smíchejte... Celý popis
Koupit za 102 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
95 %
Patak's Tikka Masala Paste 283 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
102 Kč
Koupit za 102 Kč
95 %
Patak's Tikka Masala Kořenící Pasta 283g
Doprava:
52 Kč
Skladem
95 Kč
Koupit za 95 Kč
97 %
Patak's Tikka pasta 283g
Doprava:
48 Kč
88 Kč
Koupit za 88 Kč
Popis
Tikka masala pasta 283g
Středně pálivá pasta
Složení: voda, mleté koření 20 % (kurkuma 5%, paprika 4%, kmín, koriandr 3,5%, zázvor, koření), rostlinný olej 19%, sůl, kukuřičná mouka, kyselina octová, kyselina citronová, tamarind, česnek mletý, sušené listy pískavice, římský kmín, paprikový extrakt, sušené lístky koriandru, hořčice mletá.
Alergen: hořčice
Použití: vhodná na grilování, pečení, jako marináda na jehněčí, ryby, krevety, vhodná i k zelenině
Recept - Kuřecí kebab (pro 6 osoby):
smíchejte 20g čedaru, vaječný žloutek, 2 stroužky česneku, špetku zázvoru, 75g řeckého jogurtu, 100 ml šlehačky, 1 lžíce čerstvé nasekané máty, 1 lžíce čerstvého koriandru nasekaného, pastu tikka masala. Dobře promíchejte a osolte
v jiné nádobě promíchejte asi 6 ks kuřecích prs s lžící rostlinného oleje, poté dejte do marinády a nechte min. 2 hodiny marinovat
kuře napíchneme na špejle a grilujeme 12-15 min.
Středně pálivá pasta
Složení: voda, mleté koření 20 % (kurkuma 5%, paprika 4%, kmín, koriandr 3,5%, zázvor, koření), rostlinný olej 19%, sůl, kukuřičná mouka, kyselina octová, kyselina citronová, tamarind, česnek mletý, sušené listy pískavice, římský kmín, paprikový extrakt, sušené lístky koriandru, hořčice mletá.
Alergen: hořčice
Použití: vhodná na grilování, pečení, jako marináda na jehněčí, ryby, krevety, vhodná i k zelenině
Recept - Kuřecí kebab (pro 6 osoby):
smíchejte 20g čedaru, vaječný žloutek, 2 stroužky česneku, špetku zázvoru, 75g řeckého jogurtu, 100 ml šlehačky, 1 lžíce čerstvé nasekané máty, 1 lžíce čerstvého koriandru nasekaného, pastu tikka masala. Dobře promíchejte a osolte
v jiné nádobě promíchejte asi 6 ks kuřecích prs s lžící rostlinného oleje, poté dejte do marinády a nechte min. 2 hodiny marinovat
kuře napíchneme na špejle a grilujeme 12-15 min.
Parametry
| Výrobce | Pataks Foods |