Skvělá a poctivá akátová „Naše medovina z akátového medu je zákaznicky nejoblíbenější a jedna z nejprodávanějších jednodruhových medovin. Má velmi jemnou sladkou chuť a je vyrobena pouze z kvalitního akátového medu. Akátovou medovinu necháváme dozrát rok a půl a některé její šarže necháváme pro lepší aroma kvasit při nižších teplotách.“ Milan Pleva Lahodnou medovinu z akátového medu můžete konzumovat na čtyři způsoby: - Tradičně si ji můžete nalít za pokojové teploty, krásně vás zahřeje. - Pokud... Celý popis
Koupit za 273 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Pleva Medovina z akátového medu 0,5l
Doprava:
59 Kč
Skladem
273 Kč
Koupit za 273 Kč
Pleva Medovina z akátového medu 12% 0,5l
Doprava:
79 Kč
Skladem
279 Kč
Koupit za 279 Kč
Pleva Medovina z akátového medu - 0,5l
Doprava:
79 Kč
Skladem
259 Kč
Koupit za 259 Kč
Pleva Medovina z akátového medu 0,5 l
Doprava:
115 Kč
284 Kč
Koupit za 284 Kč
Pleva Medovina z akátového medu 0,5l
Doprava:
70 Kč
Skladem
315 Kč
Koupit za 315 Kč
Popis
Skvělá a poctivá akátová
„Naše medovina z akátového medu je zákaznicky nejoblíbenější a jedna z nejprodávanějších jednodruhových medovin. Má velmi jemnou sladkou chuť a je vyrobena pouze z kvalitního akátového medu. Akátovou medovinu necháváme dozrát rok a půl a některé její šarže necháváme pro lepší aroma kvasit při nižších teplotách.“ Milan Pleva
Lahodnou medovinu z akátového medu můžete konzumovat na čtyři způsoby:
- Tradičně si ji můžete nalít za pokojové teploty, krásně vás zahřeje.
- Pokud udeří opravdu tvrdé mrazy, ohřejte ji na max. 50 stupňů a podávejte v hrnečku či kalíšku příjemně teplou.
- V létě vás naopak může velmi osvěžit. Buď nechte lahev v lednici a podávejte ochlazenou, případně s ledem, nebo...
- ...přelijte požadované množství medoviny do plastové lahve a dejte ji do mrazáku. Voda obsažená v medovině zmrzne, ale alkohol zůstane tekutý. Vznikne tedy nápoj konzistence ledové tříště, který bude obsahovat ledové kousky a zachová si výjimečnou medovinovou chuť. Při horkých letních dnech úžasně osvěží.
Nejoblíbenější jednodruhové medové víno
Akátové medové víno připravujeme kvašením akátového medu za použití speciálních kvasinek bez přidávání cukru. Medová vína vyrábíme přes patnáct let. A protože jsme neměli žádný recept předávaný z generace na generaci, vytvořili jsme vlastní originální recepturu. Inspirovali jsme se v knížkách, konzultovali proces výroby s vinařem, kvasili a ochutnávali. Receptura, kterou používáme dnes, je vypiplaná a promyšlená do nejmenšího detailu.
Medoviny kvasíme při teplotě 22 až 25 stupňů, nebo některé při nižší teplotě kolem 9 stupňů. Kvašení při nižší teplotě trvá přibližně o měsíc déle, ale v medovině po něm zůstane zachována spousta aromatických látek a vůně i chuť nápoje je pak mnohem bohatší. Proces kvašení při nižší teplotě je náročnější, proto jím neprochází každá šarže, věnujeme se mu zejména u akátové a lipové medoviny. Vykvašené medové víno samozřejmě nemá ještě dokonalou chuť, proto je třeba ho nechat minimálně rok a půl zrát.
Čistě přírodní složení
Dbáme na čistě přírodní složení všech našich medovin. Neobsahují žádné konzervační látky, barviva a příchutě. Nejsou dokyselovány ani doslazovány, samozřejmostí je také to, že neobsahují žádný cukr. A protože chceme zachovat důležité látky obsažené v medu, jsou naše medoviny vyráběny kvasným procesem za studena - to znamená, že se med před přidáním kvasinek nevaří.
Každé kvašení má originální chuť, která přesně odpovídá chuti medu, z něhož je nápoj vyráběn. Každá z šarží je tedy jedinečná svou chutí, vůní i barvou.
Složení: voda, akátový med. Obsah alkoholu min. 12 %
„Naše medovina z akátového medu je zákaznicky nejoblíbenější a jedna z nejprodávanějších jednodruhových medovin. Má velmi jemnou sladkou chuť a je vyrobena pouze z kvalitního akátového medu. Akátovou medovinu necháváme dozrát rok a půl a některé její šarže necháváme pro lepší aroma kvasit při nižších teplotách.“ Milan Pleva
Lahodnou medovinu z akátového medu můžete konzumovat na čtyři způsoby:
- Tradičně si ji můžete nalít za pokojové teploty, krásně vás zahřeje.
- Pokud udeří opravdu tvrdé mrazy, ohřejte ji na max. 50 stupňů a podávejte v hrnečku či kalíšku příjemně teplou.
- V létě vás naopak může velmi osvěžit. Buď nechte lahev v lednici a podávejte ochlazenou, případně s ledem, nebo...
- ...přelijte požadované množství medoviny do plastové lahve a dejte ji do mrazáku. Voda obsažená v medovině zmrzne, ale alkohol zůstane tekutý. Vznikne tedy nápoj konzistence ledové tříště, který bude obsahovat ledové kousky a zachová si výjimečnou medovinovou chuť. Při horkých letních dnech úžasně osvěží.
Nejoblíbenější jednodruhové medové víno
Akátové medové víno připravujeme kvašením akátového medu za použití speciálních kvasinek bez přidávání cukru. Medová vína vyrábíme přes patnáct let. A protože jsme neměli žádný recept předávaný z generace na generaci, vytvořili jsme vlastní originální recepturu. Inspirovali jsme se v knížkách, konzultovali proces výroby s vinařem, kvasili a ochutnávali. Receptura, kterou používáme dnes, je vypiplaná a promyšlená do nejmenšího detailu.
Medoviny kvasíme při teplotě 22 až 25 stupňů, nebo některé při nižší teplotě kolem 9 stupňů. Kvašení při nižší teplotě trvá přibližně o měsíc déle, ale v medovině po něm zůstane zachována spousta aromatických látek a vůně i chuť nápoje je pak mnohem bohatší. Proces kvašení při nižší teplotě je náročnější, proto jím neprochází každá šarže, věnujeme se mu zejména u akátové a lipové medoviny. Vykvašené medové víno samozřejmě nemá ještě dokonalou chuť, proto je třeba ho nechat minimálně rok a půl zrát.
Čistě přírodní složení
Dbáme na čistě přírodní složení všech našich medovin. Neobsahují žádné konzervační látky, barviva a příchutě. Nejsou dokyselovány ani doslazovány, samozřejmostí je také to, že neobsahují žádný cukr. A protože chceme zachovat důležité látky obsažené v medu, jsou naše medoviny vyráběny kvasným procesem za studena - to znamená, že se med před přidáním kvasinek nevaří.
Každé kvašení má originální chuť, která přesně odpovídá chuti medu, z něhož je nápoj vyráběn. Každá z šarží je tedy jedinečná svou chutí, vůní i barvou.
Složení: voda, akátový med. Obsah alkoholu min. 12 %
Parametry
Výrobce | Pleva |
Objem láhve | 0.5 l |
Příchuť | akátové |
Druh | přírodní |