Přísady na pečení
BALENÍ 1 000 g JAK POUŽÍVAT - při překyselení žaludku - 2 lžičky rozmíchat ve voda vypít - praní - 1/2 hrnku jedlé sody k pracímu prášku
Kypřící prášek na bázi vinného kamene a jedlé sody bez použití fosfátů, který může způsobit nerovnováhu vápníku v těle. Je v BIO kvalitě, bez lepku a dá se použít na širokou...
Bio kypřící prášek z vinného kamene
Agar od Wolfberry je výbornou a velice zdravou alternativou želatiny. Přírodní želatinový přípravek se získává z červených mořských řas. Je průhledný, bez chuti a zápachu a...
Složení: ŽITNÁ mouka BIO, startovací kultura Základní recept pro 1,5kg žitného chleba: 1000g žitné mouky, 2 sáčky sušeného kvásku, 700ml vody, 2-3 čajové lžičky soli, 20g...
Plánujete rodinnou oslavu či jste dostali chuť na vaječnou tlačenku? Ať už potřebuje připravit ovocné želé, sladkokyselé aspiky, tradiční vaječnou tlačenku či jiné pochoutky,...
POPIS JAK POUŽÍVAT BIO KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA Použijeme jej stejným způsobem jako běžný kypřící prášek. Na 500 g sypkých surovin přidáme 3 lžičky (17 g) prášku....
Jedlá soda potravinářská bio*nebio 250 g
BALENÍ 12 g DÁVKOVÁNÍ Prášek rozmícháme v mouce vhodné pro bezlepkovou dietu a přidáme do těsta. Používáme ho při přípravě třeného, křehkého a piškotového těsta, perníků apod....
Fondánová hmota základní. Použití: Pro pekařskou a cukrářskou výrobu k polévání, k výrobě fondánové náplně a krému. Fondán za stálého míchání plynule zahříváme v duplikátoru,...
- BEZ LEPKU - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do...
Kypřící prášek do pečiva je pomocníkem v kuchyni při pečení. Vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Složení: kypřící...
Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři. Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských...
Bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen, běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob. Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i...
V běžném kypřicím prášku je kyselou složkou nezdravá fosforečná sůl. Ta je obsažená také v tavených sýrech nebo šumivých nápojích a v organismu nepříznivě působí na vstřebávání...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Příprava krémových náplní Dr. Oetker je velmi jednoduchá, rychlá a zaručí Vám perfektní konzistenci a chuť. Váš dort se stane...
Zpěnovač (glukózový sirup, palmojádrový olej, palmojádrový olej ztužený, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselin, estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s...
Pomocníci v BIO Proč použít BIO Kypřicí prášek do perníku? Tento spolehlivý parťák v kuchyni je vyroben z pouze pečlivě vybraných a kvalitních BIO surovin. Díky tomuto...
Pomocníci v BIO Proč použít BIO Kypřicí prášek do pečiva? Tento spolehlivý parťák v kuchyni je vyroben z pouze pečlivě vybraných a kvalitních BIO surovin. Díky tomuto...
Přírodní želatina z BIO chovů Proč použít BIO Želatinu? Bio Želatina je oblíbené přírodní zahušťovadlo, protože účinně zadržuje vodu a tvoří stabilní gelovou strukturu. V...