Přísady na pečení
BALENÍ 1 000 g JAK POUŽÍVAT - při překyselení žaludku - 2 lžičky rozmíchat ve voda vypít - praní - 1/2 hrnku jedlé sody k pracímu prášku
Kypřící prášek na bázi vinného kamene a jedlé sody bez použití fosfátů, který může způsobit nerovnováhu vápníku v těle. Je v BIO kvalitě, bez lepku a dá se použít na širokou...
Agar od Wolfberry je výbornou a velice zdravou alternativou želatiny. Přírodní želatinový přípravek se získává z červených mořských řas. Je průhledný, bez chuti a zápachu a...
Maková náplň vařená, vhodná na plnění koláčů, závinů a dalších zákusků. Hotová náplň v cukrářských sáčcích je přímo připravena k použití. Připravenou nádivkou můžete plnit...
Pektogel 40 g na džemy a marmelády: Želírující přípravek pro přípravu džemů, marmelád a rosolů. K přípravě lahodných ovocných džemů či marmelád popř. rosolů. Český...
POPIS JAK POUŽÍVAT BIO KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA Použijeme jej stejným způsobem jako běžný kypřící prášek. Na 500 g sypkých surovin přidáme 3 lžičky (17 g) prášku....
Bio kypřící prášek z vinného kamene
S touto směsí snadno a rychle připravíte vanilkový krém, který je vhodný jako náplň do dortu, rolád, koláčů, sladkého pečiva. Má skvělou vanilkovou chuť i vůni.
Vinné sušené kvasinky zlepší kvasný proces. Obsah 1 sáčku kvasinek VÍNKA stačí na prokvašení cca 5 litrů ovocné šťávy (k přípravě 10 litrů vína), suché kvasinky se před...
> Je vaše spíž po zimě jako vymetená a vy už se těšíte, jak se vrhnete na vyrábění těch nejvybranějších marmelád a džemů klasických i neobvyklých chutí a kombinací? Aby měly...
- Kypřící prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále perníků, palačinek apod. Těsto zpracováváme rychle, aby prášek působil až po vložení do trouby. -...
Rostlinný želírovací přípravek na zavařování džemů a marmelád. Jeden balíček vystačí na 2000 g ovoce, ke kterému se přidává 700 až 1000 g cukru v závislosti na zralosti ovoce...
Haas Quittin želírovací přípravek v prášku. Quittin 4:1 = 1 kg ovoce + 250 g cukru Složení: želírujicí látka (pektin (standardizovaný cukrem)), mléčný cukr, kyselina (kyselina...
- BEZ LEPKU - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do...
Složení Pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát. Návod k přípravě Obsah sáčku důkladně smícháme s moukou. Přidáme další přísady podle receptu a vypracujeme těsto,...
Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku...
Způsob přípravy je velmi jednoduchý: 150 ml vody přivedeme k varu a odstavíme. Obsah sáčku vsypeme za stálého míchání do horké vody. Po rozpuštění želatiny přilijeme 500 ml...
Ovocná tuková POLEVA JAK SE PATŘÍ - žlutá s citrónovou CHUTÍ I VŮNÍ Velkou výhodou této polevy je její typ výroby - disky, které se lépe rozpouštějí i dávkují. Výrobce uvádí...
Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři. Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských...
Natural žitný kvásek BIO 30g Pokud si rádi pečete vlastní chléb, určitě musíte vyzkoušet BIO žitný kvásek. Hlavní výhodou je výtečná chuť, kterou díky tomuto kvásku bude Váš...