Chilli paprika Gochugaru mletá Mletá korejská chilli paprika s ovocnou chutí, sytou barvou a střední pálivostí. Ideální do kimchi i stir-fry. Název gochugaru je odvozen z korejského gochutgaru, gochu „chilli paprička“ a garu „prášek“. Alternativní názvy: Gochugaru, Chilli paprika Gochugaru, Korejská chilli paprika, Korejská paprika mletá Latinský název: Capsicum annuum Použitá část rostliny: Plody chilli papriček Barva a vzhled: Sytě červená, jemně mletá, nadýchaná textura bez semínek Vůně a chuť:... Celý popis
Koupit za 114 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Chilli paprika Gochugaru mletá
Mletá korejská chilli paprika s ovocnou chutí, sytou barvou a střední pálivostí. Ideální do kimchi i stir-fry. Název gochugaru je odvozen z korejského gochutgaru, gochu „chilli paprička“ a garu „prášek“.
Alternativní názvy: Gochugaru, Chilli paprika Gochugaru, Korejská chilli paprika, Korejská paprika mletá
Latinský název: Capsicum annuum
Použitá část rostliny: Plody chilli papriček
Barva a vzhled: Sytě červená, jemně mletá, nadýchaná textura bez semínek
Vůně a chuť: Jemně ovocná, sladko-pikantní, se střední pálivostí, mírně kouřová chuť
Pálivost: Jemně pálivá, přibližně 1 000–2 500 jednotek Scovilleovy stupnice, ideální pro milovníky výrazné chuti bez extrémního žáru.
Použití: kimchi, stir-fry, marinády, polévky, rýžové misky
Chilli paprika Gochugaru – korejská chuť plná slunceChilli paprika Gochugaru je mletá korejská paprika s nádherně sytou barvou, jemně ovocnou chutí a střední pálivostí. Pochází z Koreje, kde je základním kamenem místní kuchyně a nepostradatelnou surovinou pro přípravu tradičního kimchi.Její historie sahá až do starověkých korejských domácností, kde se sušila na slunci a ručně drtila do hrubé, ale nadýchané textury. Gochugaru se vyrábí výhradně z odrůd chilli papriček specifických pro korejské klima, bez semínek, což zajišťuje její typickou sytou chuť bez výrazné hořkosti.Získává se sušením zralých papriček, které se následně melou na jemnou zrnitost, ideální pro dochucení i dekoraci pokrmů.V kuchyni dodává barvu, hloubku a jemné teplo – perfektní nejen do kimchi, ale i do marinád, stir-fry, polévek nebo domácích asijských omáček. Používá se i v kosmetice díky vysokému obsahu antioxidantů.Zvýrazní chuť, barvu i zážitek z jídla. Navodí atmosféru exotické korejské kuchyně a povzbudí smysly.
Do domácího kimchi
Na korejské BBQ marinády
Do stir-fry zeleniny či masa
Na asijské polévky a vývary
K dochucení rýžových misek
Gochugaru obsahuje přírodní karotenoidy, vitamín C a antioxidanty, které napomáhají vitalitě a celkové rovnováze organismu.Ochutnejte kus autentické Koreje – přidejte Gochugaru do své kuchyně ještě dnes!Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Mletá korejská chilli paprika s ovocnou chutí, sytou barvou a střední pálivostí. Ideální do kimchi i stir-fry. Název gochugaru je odvozen z korejského gochutgaru, gochu „chilli paprička“ a garu „prášek“.
Alternativní názvy: Gochugaru, Chilli paprika Gochugaru, Korejská chilli paprika, Korejská paprika mletá
Latinský název: Capsicum annuum
Použitá část rostliny: Plody chilli papriček
Barva a vzhled: Sytě červená, jemně mletá, nadýchaná textura bez semínek
Vůně a chuť: Jemně ovocná, sladko-pikantní, se střední pálivostí, mírně kouřová chuť
Pálivost: Jemně pálivá, přibližně 1 000–2 500 jednotek Scovilleovy stupnice, ideální pro milovníky výrazné chuti bez extrémního žáru.
Použití: kimchi, stir-fry, marinády, polévky, rýžové misky
Chilli paprika Gochugaru – korejská chuť plná slunceChilli paprika Gochugaru je mletá korejská paprika s nádherně sytou barvou, jemně ovocnou chutí a střední pálivostí. Pochází z Koreje, kde je základním kamenem místní kuchyně a nepostradatelnou surovinou pro přípravu tradičního kimchi.Její historie sahá až do starověkých korejských domácností, kde se sušila na slunci a ručně drtila do hrubé, ale nadýchané textury. Gochugaru se vyrábí výhradně z odrůd chilli papriček specifických pro korejské klima, bez semínek, což zajišťuje její typickou sytou chuť bez výrazné hořkosti.Získává se sušením zralých papriček, které se následně melou na jemnou zrnitost, ideální pro dochucení i dekoraci pokrmů.V kuchyni dodává barvu, hloubku a jemné teplo – perfektní nejen do kimchi, ale i do marinád, stir-fry, polévek nebo domácích asijských omáček. Používá se i v kosmetice díky vysokému obsahu antioxidantů.Zvýrazní chuť, barvu i zážitek z jídla. Navodí atmosféru exotické korejské kuchyně a povzbudí smysly.
Do domácího kimchi
Na korejské BBQ marinády
Do stir-fry zeleniny či masa
Na asijské polévky a vývary
K dochucení rýžových misek
Gochugaru obsahuje přírodní karotenoidy, vitamín C a antioxidanty, které napomáhají vitalitě a celkové rovnováze organismu.Ochutnejte kus autentické Koreje – přidejte Gochugaru do své kuchyně ještě dnes!Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
| Výrobce | Profikoření |
| Druh koření | chilli |
| Hmotnost | 200 g |
| Značka | Profikoření |
| Forma | mleté |