Rostlinné smetany
Sojová, sušená náhrada smetany Soja Creamer do kávy a čaje neobsahuje lepek ani laktózu. Sušený výrobek je určený k doplnění chuti vašeho oblíbeného nápoje.
Používá se při přípravě pokrmů exotické kuchyně. Přidává se do omáček, zjemňuje polévky, hodí se do sladkých pokrmů i koktejlů.
Hole rostlinná šlehačka je ideální na zdobení dortů, na výrobu krémů a zmrzlin. Hole se šlehá stejně jako šlehačka při teplotě 8 - 12 C.
Slazený šlehačkový UHT výrobek na bázi rostlinných tuků a olejů.
100% rostlinná alternativa smetany je univerzální a snadno zařaditelná do každodenního vaření.
Bio kokosový krém RAPUNZEL 2 x 50 g
Mandlová alternativa smetany má krásnou bílou barvu, jemnou chuť mandlí a hustou konzistenci. Při výrobě jsou používány ty nejkvalitnější španělské mandle.
100% rostlinná alternativa smetany je univerzální a snadno zařaditelná do každodenního vaření. Alpro sójová alternativa ke smetaně na vaření.
Kvůli nízkému obsahu tuku není vhodná na šlehání, zato se skvěle hodí do kávy, omáček, polévek, do zapékaných jídel a do dezertů.
Bez mléčných výrobků, bez lepku a bez sóji, 6 plechovek Stabilní polička: stačí smažit, slijeme a šleháme. Ideální pro dezerty, koláče a nápoje. Pracuje ve smetaně z nabíječek...
Gran cucina obsahuje 17% rostlinných tuků a neobsahuje cukr. Nahrazuje smetanu jak při přípravě omáček, těstovin, tortelin, tak ve studené kuchyni, při přípravě salátů. Přidává...
Rýžová alternativa smetany nahrazuje smetanu živočišnou. Je zcela veganská, neobsahuje laktózu ani lepek. Při vaření ji lze použít jako běžně dostupnou smetanu.
BIO kokosová smetana obsahuje 24 % tuku a je vyrobená tradičním způsobem lisováním na drobno nakrájené kokosové dužiny z čerstvých ekologicky pěstovaných kokosových ořechů.
Rostlinná alternativa klasické smetany pro vegany i alergiky na laktózu, zkrátka pro všechny, kteří z nějakého důvodu nechtějí nebo nemohou jíst mléčné výrobky.
Kulinářská specialita z kokosu je alternativou kravské a sójové smetany. Má bílou barvu a sladkou kokosovu chuť. Můžete ji přidat do dezertů, asijských jídel nebo nápojů.
Mandlová alternativa smetany má krásnou bílou barvu, jemnou chuť mandlí a hustou konzistenci. Může být základem smetanových omáček.
Vytvoříte díky němu dokonale chutnou rostlinnou šlehačku v bio kvalitě. Nechejte 12 hodin v lednici, protřepejte a už jen vyšlehejte zdravou a krémově lahodnou kokosovou pochoutku.
Šlehačkový krém ve spreji.
Alpro rýžová alternativa ke smetaně na vaření je 100% bez laktózy, a proto je tak i báječně lehce stravitelná. Lahodně jemná chuť a rostlinný původ.
Čistě rostlinná alternativa mléčné smetany. Obsahuje pouze 13 % tuku a má stejné užití v kuchyni jako mléčná smetana na vaření.