dopravazdarma("Při objednávce nad 3.500 Kč se doprava automaticky neúčtuje. (Platí u vybraných druhů přepravy, viz. Ceny za dopravu.)DNES DO 11H ZBOŽÍ OBJEDNÁTE, ZÍTRA MÁTE!"); Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů.... Celý popis
Koupit za 4 199 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Samura SULTAN SU-0045D Plátkovací nůž
Doprava:
zdarma
Skladem
4 199 Kč
Koupit za 4 199 Kč

Samura SULTAN SU 0045D Plátkovací nůž
Doprava:
zdarma
Skladem
3 600 Kč
Koupit za 3 600 Kč
Popis
dopravazdarma("Při objednávce nad 3.500 Kč se doprava automaticky neúčtuje. (Platí u vybraných druhů přepravy, viz. Ceny za dopravu.)DNES DO 11H ZBOŽÍ OBJEDNÁTE, ZÍTRA MÁTE!");
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Sultánské nože jsou ideální pro vaření pokrmů orientální kuchyně, krájení zeleniny a salátů. Polodlouhý tvar čepele je vhodný pro vykosťování a krájení masa a mršin. Čepel Tugri je vyrobena z ultra silné 67-vrstvé damaškové oceli. Díky vystouplé špičce je čepel Tugri vhodná pro krájení a je často součástí řeznické sady. Rukojeť nože Sultan je vyrobena z pokročilého ultra-silného materiálu G-10, který se používá pro turistické nože a nože na přežití, přičemž zakřivená pažba umožňuje odpočinek při krájení. Ve střední Asii tímto nožem zpracovávají veškeré potraviny.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 33,3 cm
Délka čepele: 21 cm
Hmotnost: 189 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnémuzúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit shlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli včlánku jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkovýchtechnologiíbudoucnosti. Více o vlastnostech japonských nožů.
Péče o kuchyňské nože
Správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces.
5 zásad pro správnou péči nožů
Broušení a leštění nožů. Účel a důležitost.
Vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. Navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.
Důležitost broušení a leštění nožů.
Jak na broušení nožů snadno a rychle.
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Sultánské nože jsou ideální pro vaření pokrmů orientální kuchyně, krájení zeleniny a salátů. Polodlouhý tvar čepele je vhodný pro vykosťování a krájení masa a mršin. Čepel Tugri je vyrobena z ultra silné 67-vrstvé damaškové oceli. Díky vystouplé špičce je čepel Tugri vhodná pro krájení a je často součástí řeznické sady. Rukojeť nože Sultan je vyrobena z pokročilého ultra-silného materiálu G-10, který se používá pro turistické nože a nože na přežití, přičemž zakřivená pažba umožňuje odpočinek při krájení. Ve střední Asii tímto nožem zpracovávají veškeré potraviny.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 33,3 cm
Délka čepele: 21 cm
Hmotnost: 189 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnémuzúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit shlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli včlánku jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkovýchtechnologiíbudoucnosti. Více o vlastnostech japonských nožů.
Péče o kuchyňské nože
Správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces.
5 zásad pro správnou péči nožů
Broušení a leštění nožů. Účel a důležitost.
Vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. Navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.
Důležitost broušení a leštění nožů.
Jak na broušení nožů snadno a rychle.
Parametry
Výrobce | Samura |
Materiál čepele | japonská ocel AUS-8 |
Barva | černá |
Materiál rukojeti | G-10 |
Typ nože | plátkovací |
Délka ostří | 16 cm |