Bylinková marináda Hodí se na různé druhy masa nebo jako základ bylinkové omáčky na těstoviny (špagety). Složení: Koření (česnek, petržel, pepř, cibule, rozmarýn, bazalka), sůl (5,3 % v hotové marinádě), slunečnicový lecitin, vitamín C. Hmotnost: 60 g Naše marinády jsou bez konzervačních látek a jdou použít mimo grilování i k přípravě dressingů či omáček. Návod k použití: Přesný postup najdete na etiketě. Hotovou marinádu lze uchovat v lednici po dobu 2 měsíců (nejlépe v uzavřené... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Bylinková marináda 60g
Doprava:
90 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
SPECIO Bylinková marináda 60g
Doprava:
zdarma
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
Popis
Bylinková marináda
Hodí se na různé druhy masa nebo jako základ bylinkové omáčky na těstoviny
(špagety).
Složení:
Koření
(česnek, petržel, pepř, cibule, rozmarýn, bazalka), sůl (5,3 % v hotové marinádě),
slunečnicový lecitin, vitamín C.
Hmotnost: 60 g
Naše marinády jsou
bez konzervačních látek a jdou použít mimo grilování i k přípravě dressingů či omáček.
Návod k použití:
Přesný
postup najdete na etiketě. Hotovou marinádu lze uchovat v lednici po dobu 2 měsíců
(nejlépe v uzavřené nádobě či sklenici).
Maso - nakrájejte
na plátky, kostky či nudličky, do marinády lze nakládat i kuřecí křídla či vepřová
žebírka. Maso důkladně promíchejte s marinádou a uložte do chladničky. Optimální
doba spotřeby je následující den po naložení masa, kdy maso zkřehne a stejnoměrně
pojme marinádu. Není nutno přisolovat!
Hodí se na různé druhy masa nebo jako základ bylinkové omáčky na těstoviny
(špagety).
Složení:
Koření
(česnek, petržel, pepř, cibule, rozmarýn, bazalka), sůl (5,3 % v hotové marinádě),
slunečnicový lecitin, vitamín C.
Hmotnost: 60 g
Naše marinády jsou
bez konzervačních látek a jdou použít mimo grilování i k přípravě dressingů či omáček.
Návod k použití:
Přesný
postup najdete na etiketě. Hotovou marinádu lze uchovat v lednici po dobu 2 měsíců
(nejlépe v uzavřené nádobě či sklenici).
Maso - nakrájejte
na plátky, kostky či nudličky, do marinády lze nakládat i kuřecí křídla či vepřová
žebírka. Maso důkladně promíchejte s marinádou a uložte do chladničky. Optimální
doba spotřeby je následující den po naložení masa, kdy maso zkřehne a stejnoměrně
pojme marinádu. Není nutno přisolovat!
Parametry
Výrobce | Specio |