Slivovice Sudlička je vyráběna z kvalitních švestek, které jsou pečlivě sklizeny a následně tříděny. Používají se pouze velmi vyzrálé plody. Švestky jsou nejprve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich vytvoří kaši, aniž by došlo k rozdrcení pecek – tento krok je velmi důležitý. Z připraveného ovoce je následně vytvořen kvas. Kvas vzniká procesem kvašení v kvasných kádích bez přístupu vzduchu, což je klíčová fáze výroby. Ovoce kvasí minimálně 60 dní při doporučené teplotě skladování 10–18... Celý popis
Koupit za 664 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Sudlička Slivovice 40% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
89 Kč
Skladem
664 Kč
Koupit za 664 Kč
96 %
Slivovice 0,7l 40% Sudlička (holá láhev)
Doprava:
99 Kč
Skladem
639 Kč
Koupit za 639 Kč
97 %
Sudlička Slivovice 0,7l 40%
Doprava:
99 Kč
Skladem
738 Kč
Koupit za 738 Kč
100 %
Sudlička Slivovice 40% 0,7l
Doprava:
160 Kč
Skladem
739 Kč
Koupit za 739 Kč
94 %
Sudlička Slivovice 40% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
162 Kč
Skladem
630 Kč
Koupit za 630 Kč
Popis
Slivovice Sudlička je vyráběna z kvalitních švestek, které jsou pečlivě sklizeny a následně tříděny. Používají se pouze velmi vyzrálé plody.
Švestky jsou nejprve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich vytvoří kaši, aniž by došlo k rozdrcení pecek – tento krok je velmi důležitý. Z připraveného ovoce je následně vytvořen kvas. Kvas vzniká procesem kvašení v kvasných kádích bez přístupu vzduchu, což je klíčová fáze výroby. Ovoce kvasí minimálně 60 dní při doporučené teplotě skladování 10–18 °C. Díky přirozenému kvašení vzniká slivovice té nejvyšší kvality. Na výrobu 1 litru 50% ovocné pálenky je zapotřebí 9–13 kg švestek.
Co znamená přeškrtnutá cena?
Informace o alergenech.
Expres po Praze
V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes!
Rychlé dodání
Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.
Kamenná prodejna
V přátelském prostředí poradíme s výběrem.
Alkoholu rozumíme
Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.
Švestky jsou nejprve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich vytvoří kaši, aniž by došlo k rozdrcení pecek – tento krok je velmi důležitý. Z připraveného ovoce je následně vytvořen kvas. Kvas vzniká procesem kvašení v kvasných kádích bez přístupu vzduchu, což je klíčová fáze výroby. Ovoce kvasí minimálně 60 dní při doporučené teplotě skladování 10–18 °C. Díky přirozenému kvašení vzniká slivovice té nejvyšší kvality. Na výrobu 1 litru 50% ovocné pálenky je zapotřebí 9–13 kg švestek.
Co znamená přeškrtnutá cena?
Informace o alergenech.
Expres po Praze
V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes!
Rychlé dodání
Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.
Kamenná prodejna
V přátelském prostředí poradíme s výběrem.
Alkoholu rozumíme
Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.
Parametry
| Výrobce | Sudlička |
| Značka | Sudlička |
| Alkohol | 40 % |
| Objem | 0.7 l |
| Země původu | Česká republika |
| Druh | Ovocné destiláty |