Vyrobena je z kvalitních vyzrálých švestek, tímto je velmi originální. Slivovice je jemná a středně aromatická. Obsah alkoholu je 50%. Švestkový destilát - čistá ovocná pálenka z vyzrálých švestek. Slivovici vyrábíme z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Švestky jsou tou nejdůležitější surovinou pěstitelské pálenice. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce... Celý popis
Koupit za 1 220 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
SUDLIČKOVA SLIVOVICE 1. 50% 1,5l (holá láhev)
Doprava:
83 Kč
1 220 Kč
Koupit za 1 220 Kč
Sudlička Slivovice 1,5l 50% (holá láhev)
Doprava:
69 Kč
Skladem
1 395 Kč
Koupit za 1 395 Kč
Sudlička Slivovice 50% 1,5l (holá láhev)
Doprava:
150 Kč
Skladem
1 399 Kč
Koupit za 1 399 Kč
Sudličkova Slivovice 50% 1,5l (holá láhev)
Doprava:
79 Kč
Skladem
1 310 Kč
Koupit za 1 310 Kč
Sudlička Slivovice 50% 1,5l (holá láhev)
Doprava:
zdarma
1 299 Kč
Koupit za 1 299 Kč
Popis
Vyrobena je z kvalitních vyzrálých švestek, tímto je velmi originální. Slivovice je jemná a středně aromatická. Obsah alkoholu je 50%. Švestkový destilát - čistá ovocná pálenka z vyzrálých švestek.
Slivovici vyrábíme z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Švestky jsou tou nejdůležitější surovinou pěstitelské pálenice. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce připravíme kvas. Ten získáme tím, že ovoce kvasí v kvasných kádích, bez přístupu vzduchu. Kvašení je nejdůležitější proces. Ovoce kvasí minimálně 60 dnů. Doporučená teplota skladování je 10-18 °C. Ovoce necháme přirozeně kvasit, tak vzniká ta nejlepší slivovice. Na 1l 50% ovocné pálenky spotřebujeme 9-13kg.
Slivovici vyrábíme z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Švestky jsou tou nejdůležitější surovinou pěstitelské pálenice. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce připravíme kvas. Ten získáme tím, že ovoce kvasí v kvasných kádích, bez přístupu vzduchu. Kvašení je nejdůležitější proces. Ovoce kvasí minimálně 60 dnů. Doporučená teplota skladování je 10-18 °C. Ovoce necháme přirozeně kvasit, tak vzniká ta nejlepší slivovice. Na 1l 50% ovocné pálenky spotřebujeme 9-13kg.
Parametry
Výrobce | Fonticulus |
Alkohol | 50 % |
Objem | 1.5 l |
Země původu | Česká republika |
Druh | Slivovice |