Včelařství Domovina Medovina No.22 Ořechová 0,5 l
Medovina No.22 ořechová – 0,5 l Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři Křupavé oříšky, to je dobrůtka. Zbožňujeme je samotné i v čokoládě, ráno i večer, ve vinárně nebo jen tak. A tak jsme dostali nápad na naši medovinu No.22 ořechovou. Tvrdě pracujeme na její skvělé chuti, konzistenci, barvě. Nic nechceme ošidit. Proč? Hlavně proto, abychom si ořechy všichni co nejlépe užili! Složení a konzistence medoviny No.22 ořechové Medovina No.22 ořechová se skládá výhradně z vody, domácího včelího medu... Celý popis
Popis
Medovina No.22 ořechová – 0,5 l
Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři
Křupavé oříšky, to je dobrůtka. Zbožňujeme je samotné i v čokoládě, ráno i večer, ve vinárně nebo jen tak. A tak jsme dostali nápad na naši medovinu No.22 ořechovou. Tvrdě pracujeme na její skvělé chuti, konzistenci, barvě. Nic nechceme ošidit. Proč? Hlavně proto, abychom si ořechy všichni co nejlépe užili!
Složení a konzistence medoviny No.22 ořechové
Medovina No.22 ořechová se skládá výhradně z vody, domácího včelího medu a směsi bylin a koření. Neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné ředící šťávičky. Hodí se ke společenskému setkání, ke slavnostní večeři i samotná, když máte chuť na něco dobrého.
- Spoustu zajímavostí o našich výrobcích se dočtete na blogu.
Výroba medoviny No. 22 ořechové
Medovinu No.22 ořechovou děláme na naší farmě Včelařství Domovina na okraji Vysočiny. Celý výrobní proces je vlastně jednoduchý: tradiční postupy, kvalitní suroviny a poctivé řemeslo. To znamená stará dobrá ruční práce, náš domácí med a žádná chemie ani všelijaké náhražky.
- Věděli jste, že včela medonosná se kvůli lidské činnosti stala ohroženým druhem? Její úbytek člověka přímo ohrožuje – přidejte se proto k naší snaze pomáhat včelám. Tady si přečtěte, jak na to.
Jak si na medovině No.22 ořechové pochutnat?
Najít tu správnou chuť může být někdy oříšek. Ovšem pán s paní se vyznají a ví, že to pravé ořechové někdy nevyčaruje zlato, ani šek.
ZIMA: Když udeří tuhé mrazy, není nic lepšího než medovinu ohřát. Jak na to? Do rendlíku nalijeme medovinu a na mírném plamenu ji ohříváme. Teplota ohřevu nesmí přesáhnout 50 stupňů. Takto ohřátá chutná báječně.
LÉTO: Ledově vychlazená medovina osvěží také v těch největších tropických vedrech. Co dělat, pokud ji nemáte vychlazenou a nechcete, nebo nemůžete čekat na vychlazení? Doporučuji hodit do sklenky kostku ledu. A je to. Osvěžující alkoholický drink je na světě.
- Rady do kuchyně: jak z medových výrobků vykouzlit skvělé pochoutky.
Složení: voda, med, směs bylin a koření
Obsah alkoholu: min. 13 %.
Skladování: v temnu a chladu
V internetovém obchodě www.vcelarstvi-domovina.cz je zakázán prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři
Křupavé oříšky, to je dobrůtka. Zbožňujeme je samotné i v čokoládě, ráno i večer, ve vinárně nebo jen tak. A tak jsme dostali nápad na naši medovinu No.22 ořechovou. Tvrdě pracujeme na její skvělé chuti, konzistenci, barvě. Nic nechceme ošidit. Proč? Hlavně proto, abychom si ořechy všichni co nejlépe užili!
Složení a konzistence medoviny No.22 ořechové
Medovina No.22 ořechová se skládá výhradně z vody, domácího včelího medu a směsi bylin a koření. Neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné ředící šťávičky. Hodí se ke společenskému setkání, ke slavnostní večeři i samotná, když máte chuť na něco dobrého.
- Spoustu zajímavostí o našich výrobcích se dočtete na blogu.
Výroba medoviny No. 22 ořechové
Medovinu No.22 ořechovou děláme na naší farmě Včelařství Domovina na okraji Vysočiny. Celý výrobní proces je vlastně jednoduchý: tradiční postupy, kvalitní suroviny a poctivé řemeslo. To znamená stará dobrá ruční práce, náš domácí med a žádná chemie ani všelijaké náhražky.
- Věděli jste, že včela medonosná se kvůli lidské činnosti stala ohroženým druhem? Její úbytek člověka přímo ohrožuje – přidejte se proto k naší snaze pomáhat včelám. Tady si přečtěte, jak na to.
Jak si na medovině No.22 ořechové pochutnat?
Najít tu správnou chuť může být někdy oříšek. Ovšem pán s paní se vyznají a ví, že to pravé ořechové někdy nevyčaruje zlato, ani šek.
ZIMA: Když udeří tuhé mrazy, není nic lepšího než medovinu ohřát. Jak na to? Do rendlíku nalijeme medovinu a na mírném plamenu ji ohříváme. Teplota ohřevu nesmí přesáhnout 50 stupňů. Takto ohřátá chutná báječně.
LÉTO: Ledově vychlazená medovina osvěží také v těch největších tropických vedrech. Co dělat, pokud ji nemáte vychlazenou a nechcete, nebo nemůžete čekat na vychlazení? Doporučuji hodit do sklenky kostku ledu. A je to. Osvěžující alkoholický drink je na světě.
- Rady do kuchyně: jak z medových výrobků vykouzlit skvělé pochoutky.
Složení: voda, med, směs bylin a koření
Obsah alkoholu: min. 13 %.
Skladování: v temnu a chladu
V internetovém obchodě www.vcelarstvi-domovina.cz je zakázán prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Parametry
Výrobce | Včelařství Domovina |