JAHODY - křupavé PLÁTKY Nutriční hodnoty ve 100g výrobku Energetická hodnota 1229kJ / 289kcal Bílkoviny 7 g Sacharidy 74 g Tuky 4 g Sodík 0 g Lyofilizované jahody jsou: 100% jahody, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody. Věděli jste, že? - Jahody byly dle... Celý popis
Koupit za 181 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
JAHODY - křupavé PLÁTKY
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku
Energetická hodnota
1229kJ / 289kcal
Bílkoviny
7 g
Sacharidy
74 g
Tuky
4 g
Sodík
0 g
Lyofilizované jahody jsou:
100% jahody, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
Věděli jste, že?
- Jahody byly dle archeologů konzumovány již v době kamenné.
- První jahody byly převážně pěstovány mnichy ve středověku.
- Za dnešní podobu jahod vděčíme zahradníkovi ze dvora Ludvíka XV – Antoniu Duchesnovi, díky jeho zkřížení odrůd jahodníku.
- Na území Čech se jahody začaly pěstovat až v 19. století v oblasti Neveklovska.
Možnosti použití...
- cereální směsi v kombinaci s mlékem nebo jogurtem
- ochucení vody
- pečení:
kynutá těsta, piškotová těsta, odpalovaná těsta
- vaření:
sladká jídla ( pudinky )
- alkoholické i nealkoholické nápoje ( sekty, koktejly…)
Co je lyofilizované ovoce?
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.
Obsah balení: 100g
Složení: jahody 100%
Země původu: Španělsko/Německo
Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.
NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č.. 1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních zakazuje označovat na výrobcích a místech, které výrobky prodávají (e-shop) zdravotní účinky produktu. Proto od 01.07.2013 nebude možné poskytovat tyto informace přímo na produktech.
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku
Energetická hodnota
1229kJ / 289kcal
Bílkoviny
7 g
Sacharidy
74 g
Tuky
4 g
Sodík
0 g
Lyofilizované jahody jsou:
100% jahody, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
Věděli jste, že?
- Jahody byly dle archeologů konzumovány již v době kamenné.
- První jahody byly převážně pěstovány mnichy ve středověku.
- Za dnešní podobu jahod vděčíme zahradníkovi ze dvora Ludvíka XV – Antoniu Duchesnovi, díky jeho zkřížení odrůd jahodníku.
- Na území Čech se jahody začaly pěstovat až v 19. století v oblasti Neveklovska.
Možnosti použití...
- cereální směsi v kombinaci s mlékem nebo jogurtem
- ochucení vody
- pečení:
kynutá těsta, piškotová těsta, odpalovaná těsta
- vaření:
sladká jídla ( pudinky )
- alkoholické i nealkoholické nápoje ( sekty, koktejly…)
Co je lyofilizované ovoce?
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.
Obsah balení: 100g
Složení: jahody 100%
Země původu: Španělsko/Německo
Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.
NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č.. 1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních zakazuje označovat na výrobcích a místech, které výrobky prodávají (e-shop) zdravotní účinky produktu. Proto od 01.07.2013 nebude možné poskytovat tyto informace přímo na produktech.
Parametry
Výrobce | Via Naturae |