Slaďoučká borůvková medovina je lahodný alkoholický nápoj vyrobený přírodním kvašením květového medu a šťávy z borůvky, která dodává medovině osvěžující ovocný nádech. Slaďoučká borůvková medovina je lahodný alkoholický nápoj vyrobený přírodním kvašením květového medu a šťávy z borůvky, která dodává medovině osvěžující ovocný nádech. Medovina Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.... Celý popis
Koupit za 219 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Slaďoučká borůvková medovina je lahodný alkoholický nápoj vyrobený přírodním kvašením květového medu a šťávy z borůvky, která dodává medovině osvěžující ovocný nádech.
Slaďoučká borůvková medovina je lahodný alkoholický nápoj vyrobený přírodním kvašením květového medu a šťávy z borůvky, která dodává medovině osvěžující ovocný nádech.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Melomela
Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.
Druh medu
Světlý med květový neboli nektarový je původem z nektaru rozličných květin. Včely pak v úle nektar přetvářejí na med. Obsahuje lehce stravitelné cukry.
Proces výroby
Tato medovina byla vařená před kvašením. Tepelný postup má určité technologické výhody,
nicméně dochází k poškození některých drahocenných složek medu, zejména při delším varu.
V chuti výrobní proces nepoznáte, ale pro vařené medoviny je typické, že
jsou zlatavější barvy, neboť při vysokých teplotách med částečně karamelizuje.
Slaďoučká borůvková medovina je lahodný alkoholický nápoj vyrobený přírodním kvašením květového medu a šťávy z borůvky, která dodává medovině osvěžující ovocný nádech.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Melomela
Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.
Druh medu
Světlý med květový neboli nektarový je původem z nektaru rozličných květin. Včely pak v úle nektar přetvářejí na med. Obsahuje lehce stravitelné cukry.
Proces výroby
Tato medovina byla vařená před kvašením. Tepelný postup má určité technologické výhody,
nicméně dochází k poškození některých drahocenných složek medu, zejména při delším varu.
V chuti výrobní proces nepoznáte, ale pro vařené medoviny je typické, že
jsou zlatavější barvy, neboť při vysokých teplotách med částečně karamelizuje.
Parametry
Výrobce | Apimed |