ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY luštěniny SLOŽENÍ Fazole bílá ALERGENY Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA Energetická hodnota 1453kJ / 342 kcal; Tuky 1,2g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g; Sacharidy 57g z toho cukry 5,1g; Bílkoviny 23g; Sůl 0,03g VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE není stanoveno HMOTNOST/OBJEM 500g PODMÍNKY UCHOVÁNÍ Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %. VÝROBCE Podravka-Lagris, a.s., Dolní Lhota... Celý popis
Koupit za 36 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
0 %
ARO Fazole bílá 500g
Doprava:
49 Kč
Skladem
36 Kč
Koupit za 36 Kč
aro Fazole bílá 500 g
Doprava:
75 Kč
Skladem
34 Kč
Koupit za 34 Kč
92 %
aro Fazole bílá 500 g
Doprava:
74 Kč
Skladem
34 Kč
Koupit za 34 Kč
Popis
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
luštěniny
SLOŽENÍ
Fazole bílá
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energetická hodnota 1453kJ / 342 kcal; Tuky 1,2g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g; Sacharidy 57g z toho cukry 5,1g; Bílkoviny 23g; Sůl 0,03g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
není stanoveno
HMOTNOST/OBJEM
500g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
VÝROBCE
Podravka-Lagris, a.s., Dolní Lhota 39, 763 23 Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Návod na přípravu: Přebrané a propláchnuté fazole namočíme na 4 hodiny do vlažné vody. Vaříme v nové vodě do měkka. Solíme před úplným změknutím.
luštěniny
SLOŽENÍ
Fazole bílá
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energetická hodnota 1453kJ / 342 kcal; Tuky 1,2g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g; Sacharidy 57g z toho cukry 5,1g; Bílkoviny 23g; Sůl 0,03g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
není stanoveno
HMOTNOST/OBJEM
500g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
VÝROBCE
Podravka-Lagris, a.s., Dolní Lhota 39, 763 23 Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Návod na přípravu: Přebrané a propláchnuté fazole namočíme na 4 hodiny do vlažné vody. Vaříme v nové vodě do měkka. Solíme před úplným změknutím.