Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Authentic uzené maso bez použití nástřiku. Čerstvý vepřový bok se ručně krájí, poté nakládá tzv. suchou cestou po dobu deseti dnů do solící směsi, následně se zavěsí na provázku do udírny, kde se pět hodin udí na bukovém dřevu. Tento způsob přípravy zabezpečuje, že maso není plné nežádoucí vody, má velmi příjemnou a plnou chuť a připomíná kvalitu domácích uzených mas. OCHUTNEJTE POCTIVÉ UZENINY PŘÍMO Z RÁJE. Z ČESKÉHO RÁJE Rozmazlete se širokým výběrem... Celý popis
Koupit za 152 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Authentic Uzený bok bez kosti a kůže cca 410g
Doprava:
zdarma
Skladem
152 Kč
Koupit za 152 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Authentic uzené maso bez použití nástřiku.
Čerstvý vepřový bok se ručně krájí, poté nakládá tzv. suchou cestou po dobu deseti dnů do solící směsi, následně se zavěsí na provázku do udírny, kde se pět hodin udí na bukovém dřevu. Tento způsob přípravy zabezpečuje, že maso není plné nežádoucí vody, má velmi příjemnou a plnou chuť a připomíná kvalitu domácích uzených mas.
OCHUTNEJTE POCTIVÉ UZENINY PŘÍMO Z RÁJE. Z ČESKÉHO RÁJE
Rozmazlete se širokým výběrem tradičních českých uzenin ze šťavnatého masa vepříků od rodinné firmy Fiala z Milovic. Připravují je pro nás bratři Martin a Petr a to bez glutamátů a s nižším obsahem soli, než bývá zvykem.
Rodinnou uzenářskou firmu založili manželé Marie a Rudolf Fialovi v roce 1911 a dnes se tomuto řemeslu věnuje již čtvrtá generace.Fiala z Milovic, to není jen řeznictví a uzenářství. To je tradice, péče a 100% kvalita. V Milovicích vyrábí klasické uzenářské speciality – klobásky, šunky, vlastní sádlo i vynikající dršťkovou polévku. Vše tradiční cestou podle poctivých řeznických receptur a s maximálním množstvím přírodních přísad. Díky jejich odhodlání se jim tak podařilo získat dvakrát po sobě titul Regionální potraviny roku.
Čerstvý vepřový bok se ručně krájí, poté nakládá tzv. suchou cestou po dobu deseti dnů do solící směsi, následně se zavěsí na provázku do udírny, kde se pět hodin udí na bukovém dřevu. Tento způsob přípravy zabezpečuje, že maso není plné nežádoucí vody, má velmi příjemnou a plnou chuť a připomíná kvalitu domácích uzených mas.
OCHUTNEJTE POCTIVÉ UZENINY PŘÍMO Z RÁJE. Z ČESKÉHO RÁJE
Rozmazlete se širokým výběrem tradičních českých uzenin ze šťavnatého masa vepříků od rodinné firmy Fiala z Milovic. Připravují je pro nás bratři Martin a Petr a to bez glutamátů a s nižším obsahem soli, než bývá zvykem.
Rodinnou uzenářskou firmu založili manželé Marie a Rudolf Fialovi v roce 1911 a dnes se tomuto řemeslu věnuje již čtvrtá generace.Fiala z Milovic, to není jen řeznictví a uzenářství. To je tradice, péče a 100% kvalita. V Milovicích vyrábí klasické uzenářské speciality – klobásky, šunky, vlastní sádlo i vynikající dršťkovou polévku. Vše tradiční cestou podle poctivých řeznických receptur a s maximálním množstvím přírodních přísad. Díky jejich odhodlání se jim tak podařilo získat dvakrát po sobě titul Regionální potraviny roku.
Parametry
Výrobce | Authentic |