Speciálně mletá mouka pro lepší kynutí těsta. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na kynuté pečivo. Zrno pšenice má v každé své části různé složení - jiný obsah a kvalitu lepku, škrobu a dalších látek, které mají zásadní vliv na pečení. Postupným mletím zrna získáváme mouky s odlišnými vlastnostmi a jejich mísením pak připravíme tu ideální pro každý druh těsta. Pšeničná hladká mouka na kynutá těsta Těsto dobře kyne, má větší objem, je tažné, pružné a lépe drží tvar. Mouka lépe... Celý popis

Koupit za 35 Kč

Popis

Speciálně mletá mouka pro lepší kynutí těsta. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na kynuté pečivo. Zrno pšenice má v každé své části různé složení - jiný obsah a kvalitu lepku, škrobu a dalších látek, které mají zásadní vliv na pečení. Postupným mletím zrna získáváme mouky s odlišnými vlastnostmi a jejich mísením pak připravíme tu ideální pro každý druh těsta. Pšeničná hladká mouka na kynutá těsta Těsto dobře kyne, má větší objem, je tažné, pružné a lépe drží tvar. Mouka lépe váže vodu, proto při míchání těsta doporučujeme přidat o něco více tekutiny, než dáváte do běžné mouky. Je vhodná na pečení všech kynutých výrobků, například mazanců, vánoček, buchet, koblih, kynutých koláčů a závinů, rohlíků, housek, pizzy.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Babiččina volba
Množství 1000 g
Druh pšeničné
Hrubost mletí hladké